Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Követed a régi betyár szokást?...

Követed a régi betyár szokást? és a törvényt? Ki a régi kedvenc betyárod?

Figyelt kérdés
Arra gondolok ,hogy lopsz a gazdagogtol és amit loptál oda adod a szegényeknek ... én spec beleszarok a mostani törvényekbe nekem csakis a régi betyár törvény parancsol és adok a szegényeknek méghozzá azt amit mástol lopok ...
2009. dec. 21. 18:16
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel sajnos nem teszel semmit az ország előrehaladásáért, sem a társ.-i egyenlőtlenségek megszűnésért. Elhiszem, hogy rohadt nagy igazságtaanságok vannak ebben az országban, de nem ez a megoldás.

Tudod, hogy nem is olyan régen voltak már olyan emberek, akik azt mondák, hogy "vegyük el a vagyont, földet a gazdagoktól és adjuk oda a szegényeknek"? Nah, ők voltak a kommunisták, és láthattad/tanulhattad, hogy mi lett belőle...

És már sokan mondták, de én is kitérek rá, hogy mi alapján állapítod meg, hogy valaki gazdag vagy szegény? Attól, hogy valakinek iPhone-ja van még nem biztos, hogy gazdag, lehet, hogy fél évig dolgozott a Mekiben, csak azért, hogy megvehesse...

2009. dec. 21. 22:54
 42/51 A kérdező kommentje:
jo leszarom medddig dolgozott érte olyan hülyék vagytok b@zmeg attol még nemgazdag de akin má mind a 10 ujján van arany gyürű meg paris cuccok arrol nemkell beszélni mi .... Az h b@szakodtok a nevekkel meg hülyeség olvassatok utána !
2009. dec. 21. 23:04
 43/51 anonim ***** válasza:
Neked is csak ezt tudom javasolni, olvass utána!
2009. dec. 21. 23:14
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

És mi van, ha sokat dolgozott az aranygyűrűkért és a paris cuccokért?

Ha jó focista, vagy sztárszínész, vagy vállalkozó, cégvezető?

Ők legálisan a jó munkájukkal érték el ezt. tőlük is elveszed?

Egyébként pedig tényleg a kommunizmus is valahol egy ilyen gondolattal kezdődött.

2009. dec. 21. 23:16
 45/51 anonim ***** válasza:
70%
És ha mindenkitől elvennénk azt a vagyont, amit esetleg sok-sok év kemény munkájával gyűjtött össze, majd ezt a szegényeknek adnánk, akkor azzal azt ösztönöznénk, hogy az ember ne is dolgozzon, hiszen ha nem dolgozik szegény lesz, és akkor majd megkapja ugyanazt, amiért a másik sok-sok évig dolgozott. Ez pedig egyenes út a semmittevésen át a civilizáció pusztulásáig. Amúgy te nagy betyár mívoltodban eddig mennyi pénzt juttattál a szegény embereknek?
2009. dec. 22. 00:16
 46/51 anonim ***** válasza:
42%

Nekem szimpi vagy, csak az a bajom, hogy pl. rajtam tökre nem látszik, hogy szegény vagyok, sőt! Egész másnak néznél első ránézésre. Akkor tőlem is ellopnád a kis csóró mobilomat, meg az 1-2 ezrest tartalmazó pénztárcámat? Holott pont én vagyok az, akinek legnagyobb szüksége lenne rá. Csak nem vagyok büdös koszos.

Szóval, az a probléma, hogy nem tudod eldönteni ki mit érdemel. Az esetek többségében legalábbis.

Amúgy támogatom az elvet- el a gazdagoktól-oda a szegényeknek.

2009. dec. 22. 05:05
 47/51 anonim ***** válasza:

Nem kellenek betyárok, elvégre betyárkormány van, ami elveszi a pénzt szinte minden dolgozótól, de a szegények mellett magának is bőségesen juttat.

Íme egy példa:

X úr nehéz családi háttere ellenére általános és középiskoában is kitűnő tanuló volt, ezért az orvosi egyetemen folytatta tanulmányait. 6 év egyetem és 5 év rezidens képzés majd 25 év munkaviszony után az 50es évei közepére(!!!) elérte, hogy havonta 300ezer a bruttója. Igen ám, de ebből csak 140-150ezret kap kézhez, a többit a "betyárok" elszedik.

Y úrnak szintén elég szegényesek a szülei, de X úrral ellentétben, ő az általános iskolát sem fejezte be, hanem 15 évesen megszöktette a szomszéd lánykát és egybe keltek. 30 évesen már 5 purdé boldog apukája, életében 1 percet sem dolgozott, de össz-vissz. eddig 6 évet különböző "botlásaiért". Y úrnak a "betyár kormány" a sok purdéra és nehéz helyzetére való tekintettel havi 200ezer forint értékben ad segílykét [így eshet meg az, ami a valóságban is megtörtént, nevezetesen a következő mondat: "Doktor úr, én a farkammal többet keresek, mint maga a diplomájával!"] ingyen könyvet, ingyen telefont(!!!), ingyen lakást. De Y úrnak ez sem elég, mert ez a pénz 3 nap alatt lecsúszik a nyerőgépekbe vagy a gyomrába szesz formájában. De a "betyár kormány" szerint Y úr sokkal értékesebb, mint X, ezért tervezi, hogy további bőrt húzzon le X-ékről, hogy az egyre sokasodó Y-okat eltartsa.

Szóval, nekem elegem van ebből a "betyár világból"...

2009. dec. 22. 13:10
 48/51 anonim ***** válasza:

"Még szerencse, hogy az ilyeneket vagy kivégezték, vagy kinőttek belőle egy idő után. Remélhetőleg veled az utóbbi fog történni..."

"A kérdező kommentje:

szoval szerinted végezzenek ki kösz -_-"

TE TUDSZ MAGYARUL? UTÓBBI AZT JELENTI HOGY KINÖVÖD? HÜLYE VAGY?

TANULJ MEG MAGYARUL B.ZDMEG!

2009. dec. 22. 13:22
 49/51 anonim ***** válasza:

Darth Vader

igaza van előttem szólonak majd kinövöd

egyébként én a régi római törvényeket követem -.-

2009. dec. 22. 13:25
 50/51 anonim ***** válasza:
Hé nem ellopni a poénomat Vader nagyúr!
2009. dec. 22. 13:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!