Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Követed a régi betyár szokást?...

Követed a régi betyár szokást? és a törvényt? Ki a régi kedvenc betyárod?

Figyelt kérdés
Arra gondolok ,hogy lopsz a gazdagogtol és amit loptál oda adod a szegényeknek ... én spec beleszarok a mostani törvényekbe nekem csakis a régi betyár törvény parancsol és adok a szegényeknek méghozzá azt amit mástol lopok ...
2009. dec. 21. 18:16
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Bocs az előző poénért.

Szerintem nagyon nagy arc lehetsz, szeretem az ilyen eredeti embereket.

El tudom képzelni, ülsz a metrón, melletted egy zselézett hajú srác mp3-t hallgat, erre rászólsz:

"Köcsög újgazdag, add már ezt ide!"

Elveszed az mp3-t, odaadod a szemben ülő 70 éves papának, hogy:

"Tessék papa, ez itt Robin Hood ajándéka. De most mennem kell, a báró emberei már a nyomomban vannak."

Aztán szépen mosolyogva leszállsz a metróról.

2009. dec. 21. 22:31
 32/51 A kérdező kommentje:

figy ha én ellopok valamit akk azt eladom és a pénzt adom oda a másiknak -_- 22:27 az akkori "híres" betyárok nevei:

Rózsa Sándor

Sobri Jóska

Savanyú Jóska

Patkó Bandi

Zöld Marci

Bogár(Szabó)Imre

Vidroczki Márton

2009. dec. 21. 22:38
 33/51 anonim ***** válasza:
27%

Öhöm:

"ki a régi kedvenc betyárom hát....Rózsa Sándor ,Patkó Bandi , Vidroczki Márton ,savanyú jozska"

Ez mi, alapigazság, hogy mindenki két betyárt ismer összesen. Rózsa Sándort és Robin Hoodot. De mivel Robin Hood egy k*csög Walt Disney hős, őt nem szeretjük. Nézzük meg a Te válaszaidat:

Patkó Bandi: MI VAN? Ez meg ki a mákospatkó? Patkó Bandi? Ekkora kamut, jó hogy nem már Kalapács Endre. LOL

Vidroczki Márton: A Vidroczki híres nyája.... Ő egy juhász volt, nem betyár! Terelgette a juhokat, éldegélt, szépen tisztességben, békességben.

Savanyú Jóska: Ez már mindennek a teteje:). Soós vezetéknév még létezik is, de Savanyú. Jó, hogy nem már Édes Kelemen, vagy Keserű Miska. Atyaég!

2009. dec. 21. 22:40
 34/51 A kérdező kommentje:
nem kell elhinni de pl vidroczkit lefejezték .... leirom ha akarod mindegyiknek a történetét !!!
2009. dec. 21. 22:44
 35/51 anonim ***** válasza:
27%

Lettek újabb agyszülemények is?

Sobri Jóska: Sobri? Azt hittem magyar betyárokról beszélünk, nem bevándorlókról!

Zöld Marci: Nem, "él, mint Marci Hevesen." Attól, hogy jól él és laza, még nem biztos, hogy betyár. Ráadásul zöld? Tehát még füvezik is? Ez aztán a példakép!

Bogár Imre: Bogár? Az nem a Jobbik közgazdásza?

2009. dec. 21. 22:45
 36/51 anonim ***** válasza:

És a kedvenc betyárjaid figuráit is gyűjtöd?

Esetleg plüssben is megvannak?

Szívesen cserélek egy Vidróczkit Zöld Marcira!

Akkor már meglenne a teljes sorozat, és végre háborúba indíthatnám őket a csendőr-bábuim ellen.

Hát tippelhetsz ki fog győzni. :)

2009. dec. 21. 22:45
 37/51 anonim ***** válasza:
Azt írd már meg, hogy mely területen szoktál garázdálkodni, nehogy egyszer elvedd a laptopomat, csak azért, mert szerinted az csak gazdagoknak van.
2009. dec. 21. 22:46
 38/51 anonim ***** válasza:

Amúgy meg a betyárok fejlettebb verziói a kommunisták.

Szavazz Te is a Munkáspártra!

2009. dec. 21. 22:47
 39/51 anonim ***** válasza:

Darth Vader

azért vigyázz a lopásokkal mert elkap a rendőr

2009. dec. 21. 22:47
 40/51 anonim ***** válasza:
60%

Még a végén eljutunk oda, hogy a cigányok már nem olasznak fogják magukat kamuzni, nem kamu D&G-t hordanak, hanem ők lesznek a betyárok. Nagy bő ing, bő gatya.

És nem megélhetési bűnözés lesz, hanem azzal védekeznek, hogy ők csak betyárok. És a szegény cigányoknak adják, amit a gazdag magyaroktól elvettek.

2009. dec. 21. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!