Követed a régi betyár szokást? és a törvényt? Ki a régi kedvenc betyárod?
Bocs az előző poénért.
Szerintem nagyon nagy arc lehetsz, szeretem az ilyen eredeti embereket.
El tudom képzelni, ülsz a metrón, melletted egy zselézett hajú srác mp3-t hallgat, erre rászólsz:
"Köcsög újgazdag, add már ezt ide!"
Elveszed az mp3-t, odaadod a szemben ülő 70 éves papának, hogy:
"Tessék papa, ez itt Robin Hood ajándéka. De most mennem kell, a báró emberei már a nyomomban vannak."
Aztán szépen mosolyogva leszállsz a metróról.
figy ha én ellopok valamit akk azt eladom és a pénzt adom oda a másiknak -_- 22:27 az akkori "híres" betyárok nevei:
Rózsa Sándor
Sobri Jóska
Savanyú Jóska
Patkó Bandi
Zöld Marci
Bogár(Szabó)Imre
Vidroczki Márton
Öhöm:
"ki a régi kedvenc betyárom hát....Rózsa Sándor ,Patkó Bandi , Vidroczki Márton ,savanyú jozska"
Ez mi, alapigazság, hogy mindenki két betyárt ismer összesen. Rózsa Sándort és Robin Hoodot. De mivel Robin Hood egy k*csög Walt Disney hős, őt nem szeretjük. Nézzük meg a Te válaszaidat:
Patkó Bandi: MI VAN? Ez meg ki a mákospatkó? Patkó Bandi? Ekkora kamut, jó hogy nem már Kalapács Endre. LOL
Vidroczki Márton: A Vidroczki híres nyája.... Ő egy juhász volt, nem betyár! Terelgette a juhokat, éldegélt, szépen tisztességben, békességben.
Savanyú Jóska: Ez már mindennek a teteje:). Soós vezetéknév még létezik is, de Savanyú. Jó, hogy nem már Édes Kelemen, vagy Keserű Miska. Atyaég!
Lettek újabb agyszülemények is?
Sobri Jóska: Sobri? Azt hittem magyar betyárokról beszélünk, nem bevándorlókról!
Zöld Marci: Nem, "él, mint Marci Hevesen." Attól, hogy jól él és laza, még nem biztos, hogy betyár. Ráadásul zöld? Tehát még füvezik is? Ez aztán a példakép!
Bogár Imre: Bogár? Az nem a Jobbik közgazdásza?
És a kedvenc betyárjaid figuráit is gyűjtöd?
Esetleg plüssben is megvannak?
Szívesen cserélek egy Vidróczkit Zöld Marcira!
Akkor már meglenne a teljes sorozat, és végre háborúba indíthatnám őket a csendőr-bábuim ellen.
Hát tippelhetsz ki fog győzni. :)
Amúgy meg a betyárok fejlettebb verziói a kommunisták.
Szavazz Te is a Munkáspártra!
Darth Vader
azért vigyázz a lopásokkal mert elkap a rendőr
Még a végén eljutunk oda, hogy a cigányok már nem olasznak fogják magukat kamuzni, nem kamu D&G-t hordanak, hanem ők lesznek a betyárok. Nagy bő ing, bő gatya.
És nem megélhetési bűnözés lesz, hanem azzal védekeznek, hogy ők csak betyárok. És a szegény cigányoknak adják, amit a gazdag magyaroktól elvettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!