Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Várjátok már a halálotokat?

Várjátok már a halálotokat?

Figyelt kérdés
Én már várom, és mindig elcsodálkozok rajta, hogy eggyes emberek mennyire félnek a haláltól.
2009. dec. 21. 08:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

9.29.

Meg fogod tudni.

Csak azon töröm a fejem, akkor hogy lehet, valakinek(soknak) semmi emléke nincs.

Ehhez még valaki hozzá tudna fűzni valamit, ha akarna.

Most nem látom az időpontját.

2009. dec. 21. 10:04
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
A 9.16-os. HA akarna.
2009. dec. 21. 10:05
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Bocs, nem vagyok emós. De majd egyszer Te is kinövöd.
2009. dec. 21. 10:27
 14/19 anonim ***** válasza:
43%
én egyenesen szerelmes vagyok a világba, mindennek örülök és hallatlanul érdekes és izgalmas dolgokat látok, és pont azért várom nagyon a halálomat is, hogy azt is megtapasztaljam. meg azt, ami utána van - biztos vagyok benne, hogy van valami utána, és ez is kifejezetten izgalmasnak tűnik.
2009. dec. 21. 10:48
 15/19 anonim ***** válasza:

lehetsz vagy 16 éves, ha nem kevesebb... nem tudom, nektek ebben a hülye meg akarok halni szövegben mi a menő, de elég gyökér lehetsz, hogyha ennyire nincs értelme az életednek, gondolom nincs családod se, vagy ha van, akkor senki nem szeret, még ők se, és nem lehetsz valami kedves ember, hogyha mindenki utál és hasznos sem, hogyha nem érzed értelmét az életednek...szar ügy, esetleg próbáld ki, milyen ha szereted a szeretteidet.... én nem félek a haláltól, cseppet sem, egyszerűen csak imádok élni! és imádom, hogy élehetek. És természetes dolog, hogyha imádom, akkor nem akarom,h vége legyen. És elárulok valamit... nem vagyok se gazdag, se sikeres. Kínaiban veszem a ruháimat, azt is évente 2x, esténként olyan szobában alszom,ahol látszik a lehelletem és soha nem tudok elmenni sehová szórakozni(mivel nincs miből). Netem is csak azért van, mert anyámék kifizetik,pedig nekik sincs sokkal több pénzük. De tudod, miért imádok élni? mert szeretem a családomat, a barátaimat és az összes embert, és szeretek segíteni másoknak, akár lélekben, akár egy meg nem evett szendviccsel...és tudod, akik élni akarnak nem félnek a haláltól, épp ellenkezőleg....százszor gyávábbak azok, akik az élettől félnek.

20/L

2009. dec. 21. 10:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Én szeretnék örökké élni,örök fiatal maradni.
2009. dec. 21. 12:43
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem varom. De nem is felek tole. En is azokhoz tartozom, akikben van nemi kivancsisag. Nem hiszek a halal utani letben, de azert egy kis reszem megis csak orlodik, hogy mi van akkor, ha megis van valami. Es az milyen? reinkarnalodok, egyesulok a mindenseggel, szellemkent a foldon maradok, esetleg purgatorim, majd mennyorszag vagy pokol, vagy semmi, vagy valami egeszen mas!?

De azert nem most akarom megtudni meg...Es mindenkeppen nyugodt, fajdalommentes halat akarok(: tudod, agyban, parnak kozt halni meg...

18/L

de ha nagyon varsz a halalra, ajanlom: puruttya extrem

nah, hatha elgondolkozol

2009. dec. 21. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
*purgatorium *halalt
2009. dec. 21. 16:33
 19/19 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Azt hiszem találó az a vicceske, hogy Jean-Paul Sartre meghal és a túlvilágon azt mondja:

-Hú, ez nem az, amire számítottam!

-Miért, mire számított?

-SEMMIRE!

2009. dec. 22. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!