Asdnoname kérdése:
Hogyan legyek facebook celeb?
Figyelt kérdés
Srác vagyok 16éves tudom hülye kérdés, de elmagyarázom, miért érdekel... ígyis 100 lájk fölötti képeim vannak, de ennél többet akarok... Azért, mert barátnőt szeretnék és ezáltal legalább feltűnök és netalán lehet találnék valaki normálisat, nem azért, mert én most ezzel menő leszek, másszóval most ez lenne a boldogságom, mert még nem voltam szerelmes 5 barátnő mellett, és már vágyom erre, hogy milyen, jó fiatal vagyok, de ki nem volt szerelmes fiatal korába? Tini szerelemnek hívják mielőtt nekem álnátok :) Segítsetek, hogy hogyan érjem el,hogy ismert legyek a facebookon...2014. ápr. 10. 20:23
1/5 Valadorn válasza:
Ha 5000 ismerősöd lesz akor c.sztár leszel
2/5 anonim válasza:
Csinálj magadból hülyét országvilág előtt.
3/5 anonim válasza:
neked tényleg ez kell?? ne légy vásári bohóc kérlek.
4/5 anonim válasza:
A normális barátnőhöz nem a Facebook-on át vezet az út.
5/5 anonim válasza:
Ennyire hulye nem lehetsz...
inkabb ismerd el hogy troll vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!