Hogyan legyek facebook celeb?
Igazából nem is nagyon érdekel a dolog de amikor azt látom hogy valaki megosztja azt hogy ,,hazaértem'' és kap 10 lájkot idegesít.Mert amikor én megosztok valami jó arra max 5 lájkot kapok -.- a suliban közkedvelt vagyok.
13/F
Ne legyél, legyél önmagad. Ilyen gyerekes dolgokkal én nem foglalkoznék, attól te nem leszel jobb ember, hogy népszerű leszel a Facebookon. Ha suliban kedvelnek, az egy jó dolog, ne mindig azt a sz*r FB-t vegye mindenki mércének. Ha szeretnek a való életben, akkor azt becsüld meg.
Nem kell követned mások hülye szokásait! Hidd el, jobb lesz anélkül.
Nem lehet h a lájktalanság oka az h fiú vagy? :D
Ha megfigyelek főleg a lányok szarságait lájkolják.
én már rájöttem arra h ez a lájkolós szarság egy nagy semmi. Nekem is alig van lájkom,szal rájöttem jobb ha ki se írok semmit :D
De am az igaz h a fiúknak kevesebb lájkjuk van :D
15L
Ne idegesítsen, inkább nevess rajta, hogy ilyen szánalmas, hogy kiírja, hogy fogat mosott... KI NEM SZ*RJA LE? OK, hát az a 20 ember, akinek tetszett... De most mit ér el vele? SEMMIT.
Kezeld az ilyeneket, mint dedós szokások és hagyd a fenébe. Nem kellene annak a f*szbooknak ekkora jelentőséget adni, az csak egy hülye közösségi oldal, aminek több rossz tulajdonsága van, mint jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!