Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan legyek facebook celeb?

Hogyan legyek facebook celeb?

Figyelt kérdés

Igazából nem is nagyon érdekel a dolog de amikor azt látom hogy valaki megosztja azt hogy ,,hazaértem'' és kap 10 lájkot idegesít.Mert amikor én megosztok valami jó arra max 5 lájkot kapok -.- a suliban közkedvelt vagyok.

13/F

2012. jan. 31. 16:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha ilyen terepen akarsz celeb lenni, gyűjts magad köré minél több ostoba fajankót. Persze ha ez téged boldogít...

Vedd észre, hogy a "közkedveltséged" nagyban függ a hangulatodtól is. És rettenetesen véletlenszerű azokban a tulajdonságokban, amiket - ahogy említed - figyelsz. Éppen ezért körülbelül nulla a jelentősége.

Viszont minél inkább megértesz dolgokat, minél inkább el tudsz igazodni a világban, annál inkább magabiztosabb leszel. Celeb talán nem, az ilyesmi úgy is csak öt percig tart, de nyitott, boldog és kiegyensúlyozott annál inkább. Helyes, hogy ebben a korban ezt még nem tartod annyira fontosnak, de egyet se félj, meg fog ez változni.

2012. márc. 28. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!