Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyre...

Miért van az, hogy egyre nagyobb szerepet kap a facebook? (és egyéb közösségi oldalak)

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy már rengeteg minden csak ott történik. Pl. ismerkedés, "szerelem", ehhez hasonlók. A facebook profilod alapján határozzák meg a személyiséged, a lájkok számát nézik. Tele van az oldal úgynevezett "celebekkel", mindenki kommentel, lájkol. A lányok kirakják mindenüket, a fiúk emiatt akármilyen hozzászólásokat megengednek maguknak. Lehet, hogy ez csak az én társaságomban van így. Sajnos a legtöbb ismerősöm az arcomba tolja az ilyen dolgokat. /Respect a kivételnek./

2014. jan. 1. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül ezzel, mióta megszüntettem a facebook profilom, nekem is a kedves barátnők mindig a pofámba vágják hogy én nem létezem... Hát hallod, azért elég rossz helyen állunk ha csak akkor élsz ha fel vagy regisztrálva !!!-erkölcstelen bunkók.

De én azóta sem bánom hogy leregisztráltam magam, sőt, sokkal jobban érzem magam. Szerintem sokaknak ezt kéne csinálniuk.

A többi meg amiről írtál, mind csak a reklámról szól.

2014. jan. 1. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokan élvezik hogy sok lájkot, kommentet kapnak, mutogatják maguk, minden percben kiírják hogy épp hova mennek...

Ha arra használnák amire ki lett találva (távoli ismerősökkel kapcsolattartás), akkor feleannyian sem használnák. Egyszerűen bele vannak bolondulva a feltűnősködésbe.

2014. jan. 2. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!