Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van a mai lányoknak és...

Miért van a mai lányoknak és középkorú nőknek ilyen egyforma hangja?

Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem,hogy furcsa módon, mintha nyávognának, vagy olyan pökkhendi stílusban beszélnének a csajok. Engem ez annyira irritál és egyben olyannyira érdekelt a téma, hogy még 5 különböző nőnek felvettem a beszédhangját és elvittem egy studióba, ahol jó pár ezerért egy hangmérnök analizálta a hangjaikat és az a műszer azt mutatta,hogy tényleg alig van eltérés a beszédhangjuk frekvenciájában. Főleg akkor figyelhető meg náluk, ha valamit nagyon tudatni akarnak kommunikáció közben, vagy fel vannak valamiért háborodva. A csajok között volt szőke, barna és mindenféle hajszínű. Ti ezzel foglalkoztatok már, hogy lehet ez? Legalább 6 éve figyelem és tanúlmányozom a mostani csajok és egyes nők hangját, de azelőtt nem vettem észre,hogy ennyire egyformán irrtáló lett volna, vagy bántó lett volna. Engem nagyon idegesít és bántja a fülemet ez. A középsuliban is állandóan idegesítetek ezek a nyafogós, nyávogósnak, vagy mittom én milyennek betudható hangok, beszédstílusok. Velem van valami baj, vagy tényleg lehet ebben valami? Sokszor nézem a tévét is és ebben az új budapesti műsorban is a csajok, szóval nagyon idegesítőek, mikor meghallom őket.Szinte mániákusan foglalkozni kezdtem a témával.Mi a véleményetek erről?

2014. ápr. 5. 21:41
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
Én lány vagyok és engem is idegesít más lányok nyafogós hangja. Főleg. A kanadai lányok és nők hangja idegesítő. Fejbe lőném mindegyiket.
2015. ápr. 27. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!