Miért van a mai lányoknak és középkorú nőknek ilyen egyforma hangja?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem,hogy furcsa módon, mintha nyávognának, vagy olyan pökkhendi stílusban beszélnének a csajok. Engem ez annyira irritál és egyben olyannyira érdekelt a téma, hogy még 5 különböző nőnek felvettem a beszédhangját és elvittem egy studióba, ahol jó pár ezerért egy hangmérnök analizálta a hangjaikat és az a műszer azt mutatta,hogy tényleg alig van eltérés a beszédhangjuk frekvenciájában. Főleg akkor figyelhető meg náluk, ha valamit nagyon tudatni akarnak kommunikáció közben, vagy fel vannak valamiért háborodva. A csajok között volt szőke, barna és mindenféle hajszínű. Ti ezzel foglalkoztatok már, hogy lehet ez? Legalább 6 éve figyelem és tanúlmányozom a mostani csajok és egyes nők hangját, de azelőtt nem vettem észre,hogy ennyire egyformán irrtáló lett volna, vagy bántó lett volna. Engem nagyon idegesít és bántja a fülemet ez. A középsuliban is állandóan idegesítetek ezek a nyafogós, nyávogósnak, vagy mittom én milyennek betudható hangok, beszédstílusok. Velem van valami baj, vagy tényleg lehet ebben valami? Sokszor nézem a tévét is és ebben az új budapesti műsorban is a csajok, szóval nagyon idegesítőek, mikor meghallom őket.Szinte mániákusan foglalkozni kezdtem a témával.Mi a véleményetek erről?2014. ápr. 5. 21:41
21/31 anonim válasza:
Kár,hogy ide írtad és nem a szex topikba,na ott aztán lenne látogatód.Várjá szólok nekik,hátha átjönnek nyafogni neked:)
22/31 A kérdező kommentje:
Ne légy őrült már!!! Értelmes válaszokat szeretnék ha lehet és nem közröhejt! :(
2014. ápr. 5. 23:12
23/31 anonim válasza:
ez már ígyis az, nem mindegggy! :D
25/31 A kérdező kommentje:
Nem azért irtam ki a kérdést,hogy bárkit lejárassak vele,csak hátha közelebb kerülök végre a megoldáshoz,vagy problémához!
2014. ápr. 5. 23:31
26/31 anonim válasza:
Ahaa ja! be is vesszük gondolod? ténlyeg közelebb fog kerülni csak nem a megoldáshoz,hanem az anyázáshoz,majd meglátod!:)))))
27/31 anonim válasza:
Hol vannak már a nőstények?? Csak nem fellőtték a pizsit? Választások előtt még egy ilyen jó kis móka biztos sokat segítene a dolgon:DDDDDD
28/31 1112 válasza:
Az összeset fellőttük az űrbe igen:) Pont tegnap:))
29/31 anonim válasza:
De például az idős néniknek is gyakran nagyon hasonlít a hangjuk, pedig fiatalkorukban egész más volt az övék is. Érdekes téma, de valószínű, hogy ezek közt a gyakoris idióták között nem fogsz választ találni rá. :(
30/31 anonim válasza:
Szia! Engem is zavar, pedig lány vagyok. Osztálytársaim általában ezzel a hanggal akarják túlkiabálni a másikat, amikor társaságban vannak, így ,,produkálják" magukat. Nekem alapvetően elég mély hangom van, és egy nem tudok ilyen hangokat kiadni. Szerintem először divat, később már beidegződés ez a nyafi hang. (Elnézést a szóismétlésekért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!