Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik, hogy véletlenül nem...

Létezik, hogy véletlenül nem vagyunk már ismerősök facebook-on, vagy direkt törölt?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben két ismerősömmel is megtörtént, hogy eltűnődtem milyen rég nem láttam az üzenőfalon róla semmit, rá is keresek, befigyel a "+ megjelölés ismerősként", tehát nem is vagyunk ismerősök! Létezik, hogy ez valami rendszerhiba, vagy ők töröltek engem?

Azért furcsállom, mert az egyik pl. régi osztálytárs volt, ő jelölt be, én visszaigazoltam. Nem írogattunk egymásnak.. rájött volna, hogy mégsem vagyunk jóban? A másik volt tanárom, akivel néha váltottam üzenetet is, nála egy csomó közös ismerős is eltűnt. Szóval ezért nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy ők akarták törölni a kapcsolatot. De hát ki tudja. Mindenesetre azt hinném, hogy aki töröl az inkább letiltja a másikat, hogy ne is tudja meg a turpisságot. Tapasztaltatok ilyet?

2014. ápr. 4. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Van egy olyan funkció, hogy ismerős törlése.Én is töröltem már régi iskolatársamat, mert állandóan szélsőséges politikai cuccokat küldözgetett. Ha valaki törli az ismerősét, az nem kap értesítést erről,csak abból veheti észre a dolgot, hogy te ismét megjelölhetővé válsz.

Egyébként gondolkodtam már azon, hogy ki kéne törölnöm azt a sok régi ismerőst, akiről valójában semmit nem tudok, és nem is érdekel, és csak a valódi ismerőseimet hagyni meg, vagyis a rokonokat és barátokat, de erre ott van a közeli ismerősök funkció, mostanában azt használom.

2014. ápr. 4. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Az is lehet, hogy magukat törölték és azóta csináltak másik fiókot.
2014. ápr. 5. 02:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Az én "hibám" fb-n inkább az, hogy látványosan nem csinálok ott semmit, egyáltalán nem posztolok, ritkán lájkolok. Inkább privátban levelezek, vagy zárt csoportban azokkal, akik tényleg érdekelnek.

A volt osztálytársat meg tudtam nézni, ő nem újra regisztrált (meg az a pár közös ismerős is megmaradt, akik voltak, és azokkal sem volt nem tudom milyen baráti viszonyban), ő jelölt be, azonban ő sem írt rám, én se őrá.. nem is értem miért szelektált, ha direkt volt. A tanár meg szintúgy szerette reklámozni a munkásságát az üzenőfalán, így nem tudom miért dobálta volna ki a régi tanítványait elenyésző kivétellel.

Aztán lehet, hogy így volt, ha senki nem tapasztalt "véletlenül törlődött ismerősöket". Nevetséges, de rosszul esik.:D

2014. ápr. 5. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Figyi,kicsit én is olyan vagyok mint te,kérdező,én sem csinálok semmit,túl nagy jelentőséget nem is szoktam tulajdonítani a facebooknak,de mégis,ezt a "semmit" is csak azokkal osztom meg,aki ténylegesen ismerősöm,aki 1 nem megy mellettem az utcán köszönés nélkül,olyan osztálytársam akivel a négy év alatt beszéltem és nem egy-két mondatot,illetve akiket hobbi,közös érdeklődés(inkább csoport) által ismertem meg.

Akiről nem tudok semmit,nem beszéltem vele,nem beszélt velem,azt minek tartsam meg?

Mert osztálytárs? Attól még nem ismerem,más ha össze voltunk zárva egész idő alatt egy mondatot nem beszéltünk és megint más ha össze is tudtam volna vele haverkodni.

Szívem szerint arra használom az oldalt amire való:Kapcsolattartásra.

2015. ápr. 15. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Valaki mondta, hogy így néztek egyet nővérével mindketten, hogy "Mi van, nem vagyunk ismerősök fészbukooon?" Mert nem tudom, hogy csak a rajongói oldalaknál működik-e, de elvileg akkor nem, mert egyikük se törölte ki a másikat, szeretik egymást. És akkor hát nemtom, hogyha nem aktívkodtok egy követett oldalon, akkor a Fb ledob, v ledobhat, mert valami olyan volt, hogy le volt terhelve, és akkor pl csak az aktív-lájkolókat hagyták meg mondjuk egy rajongói oldalon. Nem tudom, hogy ezt privát oldalaknál csinálták-e, de ha mondjuk folyamatosan beszélgettetek, és úgy lettél törlődve, akkor igen, gyanús, hogy kitörölt, de amúgy nem tudom, hogy akiket fönt említettem, hogy konkrétan úgy voltak-e vele, hogy tudták, hogy ők valamikor bejelölték egymást. Ja és hát szerintem ,hogyha történt volna ilyen, akkor beszéljétek meg, tisztázzátok.
2016. ápr. 1. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!