Fiúk! Mit gondolnátok egy lányról, aki véletlenül rátok esik vonaton? Gáz lenne?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 15:40
1/20 anonim válasza:
ha nem halott hanem csak megbotlott vagy ilyesmi akkor talpra segíteném és megprobálnám elpoénkodni hogy ne érezze magát zavarba. :)
2/20 anonim válasza:
Részeg volt?
Vagy csak megbotlott?
3/20 A kérdező kommentje:
fékezett a vonat, és pont ráestem.. mégcsak vizetsem ittam aznap:)
2013. ápr. 13. 15:45
4/20 anonim válasza:
nemtudom ha a lány bejönne nekem és én is neki akkro ez egy izgalmas kapcsoalt kezdetét is jelenthetné...
5/20 anonim válasza:
Sajnos nem sűrűn vonatozok, inkább buszozok. Ha bármelyik közelkedési eszközön rám esne egy lány, felsegíteném, érdeklődnék, hogy nem ütötte-e meg magát, beszélgetnék vele és lehet még elérhetőséget is kérnék. Jó alkalom az ismerkedésre. :) Eszembe sem jutna, hogy gáz lenne.
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
am gyakran látom a fiút, és mindig röhögnek a haverjaival:/
akkor nem beszéltünk, mert már száltam le:/
2013. ápr. 13. 15:51
7/20 anonim válasza:
Ha nem egy hatalmasra nőt víziló akkor nem gáz.
8/20 anonim válasza:
jaj az kellemetlen. én busszal járok, de nem egyszer volt már, hogy fékezett a busz, vagy nagy volt egy hirtelen kanyar és beleestem egy fiú ölébe. Eléggé zavarban voltam, de volt fiú, aki csak rám mosolygott és megkérdezte jól vagyok-e
9/20 anonim válasza:
semmit, előfordulhat az ilyesmi.
sajnálnám, h gyorsan feláll és nem marad rajtam :D
10/20 anonim válasza:
fel is borítottad?:P amúgy nem gáz, én is mindig így járok a buszon, max röhögnek rajtam egy nagyot.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!