Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok egy olyan férfiről?

Figyelt kérdés
...akinek van egy lány ismerőse, aki messze lakik, és a lány küld neki néha egy listát, hogy milyen ruhát nézett ki magának, de azokat csak pesti üzletekben lehet kapni. A férfi meg elmegy, és megveszi (merthogy ő Pesten lakik). Persze a pénzt a lány elküldi neki, a férfi meg elküldi a megvásárolt cuccokat a lánynak. Ez csak nekem fura???
2013. ápr. 5. 19:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Érdekes, az biztos.
2013. ápr. 5. 19:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha haverok és nem "huncutkodik" a ruhákkal,akkor nem annyira fura.
2013. ápr. 5. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Fura, de jófej a srác.
2013. ápr. 5. 19:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Ráteszem a saját hasznomat és küldheted a bevásárlólistát + a pénzt :D
2013. ápr. 5. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért lenne fura, ha a lány el is küldi a pénzt.
2013. ápr. 5. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel, én is megvenném bármelyik férfi/nő ismerősömnek azt, amit itt lehet csak megkapni. Ruhákkal az a gond, hogy felpróbálás hiányában, ha valami nem okés, akkor macerás cserélni/visszavinni.
2013. ápr. 5. 19:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem fura, mert a férfiak nem szeretnek vásárolni.Én ebbe belegondoltam már azt, hogy akarhat valamit a lánytól...
2013. ápr. 5. 19:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Férfiak nem szeretnek vásárolni? NEm voltál te még plázában. Simán van annyi igényes pali mint maca. Én is ilyen plázaman vagyok. Nálam ez Disneyland. Imádok shoppingolni, meg jobbféle cuccokat venni. Bár igaz, ez a sportoló, magukkal sokat törődő külsőségek embereinek a mániája. Én is ilyen vagyok.

Tehát erősen cáfolandó ,hogy férfiak nem szeretnek shoppingolni. Csak maximum a gyagyás nőknek a shoppingkörútját ilyen díszkíséretként, azt lehet unni.

Olyat én se csinálnék, ohgy ott várjam kinn, amint ő nézelődik. Magamnak viszont korlátlanul!

A pali meg szimplán egy kezes csicska! NEm kell a nőt ennyire kiszolgálni. Egyszer, max kétszer megteszi, de rendszeresen, ez egy telibevert csicska!

2013. ápr. 5. 20:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Semmi különöset. Praktikus.
2013. ápr. 5. 20:29
 10/11 A kérdező kommentje:
De Ő nem plázaőrült. Én nem azt mondtam, hogy rendszeresen, csak néha. Amúgy meg csak az egyik ismerőse, nem a barátnője. Azért fura, mert szerintem pasi csak olyan lány miatt járkálna ruhák után, aki iránt érdeklődik.
2013. ápr. 5. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!