Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon ciki, ha egy fiúra "véletlenül" írok rá?
Már jópárszor beszélgettünk chat-en, ősz elején rengetegek, de egyre ritkultak a beszélgetések. (mondjuk kb. mindig én írtam rá, ő kb csak egyszer, de nem volt lerázós. ) Aztán január elején beszéltünk utoljára.
Szóval úgy gondoltam ráírni, h mintha vmi beszélgetésből félrenyomtam volna, tehát nem "szia".
L/16
Nem annyira, bár a legtöbbször gyorsan leesik a másiknak ez a "véletlenség".
Viszont azt nem értem, mivel jobb ez, mint ráírni, hogy szia, rég beszéltünk, hogy vagy, stb.
beleszerettem egy srácba,minden nap beszéltünk,jöttek a célzások a részéről hogy akarna valamit de nem tudtam hogy szeret-e,úgyhogy "véletlenül" ráírtam hogy "szeretlek anyu"(anyunak becézem az egyik barátnőmet),a válasz üzenet:"én is,csak nem akartam itt elmondani,de miért anyu?"
nem magyaráztam meg neki,csak közöltem hogy hétvégén lemegyek hozzá,másfél éve együtt vagyunk,tehát lehet jó az ilyen "véletlen" üzenet:D
óhhh, az, h ráírok, h talizzunk élőben, nem olyan egyszerű... ha az lenne... :D
mondjuk, khmm, voltak OLYAN "szóváltások" is... :D xD
amúgy meg szeretek vele beszélgetni, meg jófej, aranyos :)
nem az a "bátor" típus, mikor először találkoztunk, részeg volt, mondjuk utána emlékezett rám, szóval "megragadtam" benne :D
arra a kérdésre, hogy im értelme van, annyit tudok válaszolni, hogy miért ne lenne értelme...?
De az meg már "hülyén nézne ki", ha ennyi idő után írnék rá, nem? szóval ezért lenne jobb "véletlenül"...
vagy nem? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!