Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A vidéki melegek helyzete...

A vidéki melegek helyzete sokkal rosszabb, mint a budapestieké? A vidéki közeg kevésbé elfogadó?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 23:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
92%

Utolsó előtti!Ha nem vetted volna észre az egész élet egy nagy reklám és kirakat!

Lásd facebook.Szinte már mindenkinek van felhasználói fiókja.Minden ember képeket oszt meg,stb.

De ez mindig is így volt,csak más eszközökkel.

Reklámozod azt,aki,ami vagy,amik jellemzőek rád.

Mert alapvetően a kommunikáció része a reklám.Az emberek miről beszélhetnek egymással,ha nem másról,mint arról,hogy ők milyenek,mit szeretnek,stb.Ezen alapszanak a kapcsolatok,barátságok.

Ha pedig nem teszed a többiek akkor is érdeklődnek felőled,ha te nem is akarod.És ilyenkor muszáj vmit válaszolni,mert ha nem teszed azt hiszik bunkó vagy.

De ha meg nem az igazat mondod,akkor belül úgy érzed,hogy neked kötelességed hazudni,vagy folyton olyat kell sugározni magadról,ami nem te vagy.És ez baromi egészségtelen,mint vmi személyiségzavar.

Mintha egy kérdésre mondjuk direkt rosszul válaszolnál.

A szexualitás megjelenik a mindennapokban.Az utcán is látni,ha két ember összetartozik.

Vagy ha szeretnél együtt elmenni vacsorázni a partnereddel akkor ne nézzenek rád furcsán,te is ugyanúgy fizetsz az étteremben,mint bárki más.

Az élet már csak ilyen.Nem az otthonukban éljük le az egész életünket.

Nyugatabbra az embereknek ez már nem furcsa,mert ők már átestek ezen a dolgon.Ha az úton látnak egyneműeket kézen fogva nem csodálkoznak rajta.Megtanulták,hogy ilyen is van,létezik.

Szerintem eleve nem csak ebben a kérdésben de az élet semmilyen területén nem egészséges úgy tenni,mintha vmiről nem vennénk tudomást,úgy tennék mintha nem létezne,mert becsapjuk magunkat.

Én pl közösen használtam a számítógépet a testvéreimmel.És mindig figylenem kellett,szoronganom,hogy mit hagytam ott,amit más is megláthat.De mióta tudják a dolgot sokkal egyszerűbb nem kell ezen aggódnom.A 14 éves húgom is felfogta és megértette.Ment az élet tovább.Ma már ha egy társkeresőn vagyok pl simán nem Xelem ki,ha odaülnek tesóim,mert nem kell ezen parázni.

Nem jó szorongásban élni.

2014. ápr. 2. 23:09
 12/12 anonim ***** válasza:

#9es Te komolyan gondoltad amit írtál?

Jézusom! Gondolkodjál már egy kicsit!

2014. aug. 20. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!