A vidéki melegek helyzete sokkal rosszabb, mint a budapestieké? A vidéki közeg kevésbé elfogadó?
Olyan téren ultra rossz, hogy mindenki messze lakik tőlled, s vagy költözésben vagy egy tőlled messzed lakó srác hozzáállásában bízol...
Szerintem, az emberek mindenhol egyformák. Ám igen, egy községben nem lehet csak úgy kibeszélni valamit mert azt már másnapra az egész falu tudja... illetve a pletykák úgy el lesznek torzítva hogy LOL...
Tehát, srácok terén sokkal-sokkal rosszabb a vidéki melegek helyzete.
Egyértelműen igen. Budapest eleve egy nagyon sokszínű, multikulturális közeg, és elég magas a magasan iskolázott emberek aránya. Mind a kettő dolog összefügg az alacsonyabb előítéletességgel.
Falun tradicionálisan kevésbé fogadják el a másságot, de itt ne csak a homoszexualitásra gondoljunk, mert bármilyen másságra igaz ez. Akár vallási, akár etnikai, akár szexuális, akár bármilyen kisebbséghez tartozol, bizalmatlanul kezelnek és ha nem is diszkriminálnak aktívan, de "meglesz rólad a véleményük", nagyon erőteljesen.
Mondom mindezt úgy, hogy bár nem vagyok homoszexuális, de mindkét féle helyen évekig éltem.
Én vidéki meleg vagyok és alig várom hogy elköltözzem innen,nem csak azért mert meleg vagyok.Vidéken sokkal több az egyszerű,buta ember.Jobban jellemző rájuk a csordaszellem is.Én rosszul vagyok,ha kilépek az utcára.Nem is mozdulok ki sokat itthonról.
De felköltözni elég nehéz.
Amúgy ha ez így folytatódik,a fővárosban nagyon magas lesz a melegek aránya,mert nagyon sok vidéki oda menekül.
Meg ott nem figyel rád senki,nem érdekli az embereket mit csinálsz,nem foglalkoznak más életével.
A vidéki emberek kb azt hiszik attól lesznek olyanok,mint a városiak,hogy ők is nézik az X-factort és egyéb gagyi műsorokat:D
aki b*zi, attól kérdezném: miért kell az emberek orrára kötni, hogy b*zi vagy?
ha nem tudják, nem fognak diszkriminálni meg nem lesznek veled intoleránsak
"aki b*zi, attól kérdezném: miért kell az emberek orrára kötni, hogy b*zi vagy?"
Te azzal nyitsz az embereknél, hogy hetero vagy? Nem hiszem. Egy homoszexuális sem. Viszont ha kérdezik, miért nincs férjed/feleséged, akkor nem igazán van értelme hazudni. Az embereknek olyan barátokra van szüksége, akikkel lehetnek őszinték és elfogadják őket.
Nyilván neked is jól esik elbeszélgetni néha valakivel erről, arról. Na a "b*ziknak" is, akármilyen megdöbbentő is.
Néha használd az agyad is, mielőtt ilyen "bölcs" tanácsokkal állsz elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!