Mire kell figyelnem szilveszterkor ha utcán bulizok ezek vannak nálam? Böv lent
Figyelt kérdés
csak "kis" pirotechnikai ezközök : Petárda,Sárkánytojás ,jupiter,vulkán .
Meg persze pénz és pia ?! mire kell odafigyelnem az utcán ezekkel a dolgokkal ? !
2009. dec. 18. 13:06
11/14 anonim válasza:
engem tavaly (még 14 évesen) kaptak el, akkor még nemvolt bennem semmi pia, ha jófej leszel velük őkse szopatnak ám ..
tőlem elvettek 70 petárdát (annyi volt nálam) de azóta vettem egy fasza kabátot és van egy fasza nagy rejtett zsebe amit énse találok meg, ugyanis csak a két oldalsó zsebet meg az övtáskát üríttették ki velem
a rendőrökre ne gondolj ellenségesen, ha te nem faszkodsz velük, ők se veled ennnyi :D aznap este még 6x láttak a kocsiból és mindig intettek meg boldog új évet kívántak (és egy törzsőrmester volt)
12/14 A kérdező kommentje:
És nemtapintották ki ?
2009. dec. 19. 21:13
13/14 anonim válasza:
Análisan ültesd fel magadnak az értékeidet, ott nem fogják megtalálni, elég durva lenne, ha utcán egy idegen elkezdene túrni a s*ggedben >.< xD
14/14 anonim válasza:
Hát az az lenne! xD én vagy érték vagy valami akkor a kabáton belül a kézhez vagy mihez teszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!