Szilveszterkor ki lesz otthon?
Figyelt kérdés
Én olyan 60%ig biztos vagyok benne , hogy sajnos itthon fogom tölteni a szilvesztert, de nem szeretném .2010. dec. 24. 14:05
3/22 anonim válasza:
Én egyedül, de nagyon jól elleszek. Engem nem zavar, hogy ki mulat és ki nem.
4/22 anonim válasza:
Én, de csak mert idén nálam lesz a házibuli :D
5/22 anonim válasza:
Én mindig itthon vagyok mert utálom az egész felhajtást mások örömét stb.
18/F
6/22 anonim válasza:
Én, aludni fogok, ha az utcai zajok hagynak.
7/22 anonim válasza:
én szeretnék elmenni valahova de nemtom hova, és kivel mert mindenkinek van már programja ismijeim közül:(
8/22 anonim válasza:
Utolsó hová valósi vagy ? Mert per pill én se vagyok jóba azokkal, akikkel mentem volna. Többi haverom meg nagyon messze megy és annyira nem akarok :D.
9/22 anonim válasza:
énis egyedül leszek vagy max átmegyek mamámékhoz pezsgőzni..mert barátnőm kitalálta hogy ő a barátjával akar lenni :) pedig igazából tökmindegy szerintem mikor dugnak..elnézést a szóhasználatért de tényleg azt terveztek :D egészségükre..inkább 'mulatok' egyedül
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!