Szilveszterkor ki lesz otthon?
Én komolyan elmennék bulizni most bármelyik otthon ragadó emberrel, aki jó fej és lehet vele szórakozni, ha már így nem jött össze a dolog az én haverjaimmal sem :S Szóval ha valakit érdekel és esetleg még a közelben is lakik írhat. :D
Valamelyik előbbi voltam.
Én idén valami formabontót szeretnék csinálni. Sajnos tanulnom is kell, és nincs olyan buli (beszélgetős buli viszont van) ahova aggályok nélkül elmennék.
Ha valaki társaságot keres, az írhat nekem, info rólam: 24 éves vagyok, fiú. Én is voltam fiatal :D höö.
Bocsi csak elaludtam este mert egész nap elvoltam és elfáradtam. :D Ám Pécs környéki :)
19/F
Én pesti vagyok, ez sem elhanyagolható adat.
00:00
én itthon leszek, mert sajnos nem érnek rá a bnőim, de kitaláltam, hogy egy másik bnőmet áthívom, így most ketten leszünk itthon. semmi nagy buli, csak beszélgetés, nevetgélés, kajálás:DD
javaslom hívj te is valakit, ha már otthonról nem mész el:D
ugyvolt h barátnőimmel ottalvós buli.
htt ebből kimaradok..nekik meg..jószórakozást..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!