Mit csináljak szilveszterkor, ha egyedül leszek?
Nekem is lesznek vizsgáim, pedig van itthon abszint.
17f(lassan 18) Budapest
Én kajamaratont tartanék... összeütnék mindenféle kaját, húsokat, salátát, pudingot, gyümölcssalátát, sütiket... aztán csinálnék kapucsínót, teát, forró csokit, ha lenne piám, koktélokat :) Netről letöltenék mindenféle zenét minden egyes előadótól, akit ismerek, még akkor is, ha nem szeretem. Aztán felírnám őket cédére. Háttérképeket keresnék a gépemre, összeszedném, milyen filmeket szeretnék megnézni, letölteném őket. Benyomnék vmi zenét, táncolnék rá. Kiengednék a tengerimalacomat (jó, ilyenje nem mindenkinek van :) , és együtt buliznánk. Mivel fiú vagy, nem ajánlom, hogy szórakozásból csinálj magadnak emós sminket, bár ízlés dolga :D Ha senki nem lát... :D
Fognék egy marék magot, beletenném őket vízbe, és nézném, ahogy csíráznak. Ezt sokáig lehet csinálni.
Ha nem irtózol a gondolattól, kipakolhatod a szekrényedet, hogy aztán újrarendezd. Közben egy csomó régi dolgot lehet találni.
Elkezdenék szuahéliül tanulni, írnék egy novellát valami baromságról, aztán felraknám a netre. Keresnék egy vallásos honlapot, és úgy tennék, mintha közéjük tartoznék, és áhítatos hozzászólásokat írogatnék a fórumba.
Kipucolnám a meghajtóimat, minden dolgot kiírnék cédére vagy letörölnék.
Képeket ragasztanék fel a szekrényem ajtajára.
satöbbi...
ma 21:01
Látom te nem szoktál unatkozni :DD
Gyere át hozzám ha pesti vagy aztán berugunk :D
16F
Ha az emlékezetem nem csal, akkor megvártam a himnuszt, megettem a szaros virslimet, ittam két korty pezsgőt, aztán neteztem.
Az a kemény, hogy most is ezt fogom csinálni.
Én a testvéremmel leszek,vadulunk gyerekpezsivel(:DDDD),megnézzük a tűzijátékot,koccintás éjfélkor,aztán olyan 4-5 fele elalszok,és valamikor délelőtt felkelek..:D
De amúgy miért kéne egyedül szilveszterezned?Menj el egyedül bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!