Mit gondoltok Napóleonról?
Figyelt kérdés
Szeretitek, nem szeretitek? Miért?2014. márc. 29. 16:30
1/10 anonim 

válasza:

Semmit nem gondolok róla, élt, meghalt.
Miért kellene egy régen meghalt embert szeretni vagy nem szeretni, aki a tetejében még idegen is?
2/10 anonim 

válasza:

olyan embert aki közel 200éve halott nem lehet szeretni/nem szeretni.
De néhány dologban tehetséges volt,de viszont mindig többet és többet akart.
Ez okozta a bukását is.
Egyébként azt állította magáról,hogy egész életében nem volt egyetlen boldog napja sem.
Pedig mindene megvolt.
Ebből is látszik,hogy a boldogság nem mindig pénz kérdése.
3/10 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne? Ti talán nem szeretitek tovább a halott rokonaitokat? Mondhatjátok, hogy az nem ugyanaz, mert ismertétek őket, és végül is van benne valami, de én szeretem és tisztelem Napóleont. Én vagyok z élő példa, hogy igenis lehet egy 200 éve halott embert szeretni.
2014. márc. 30. 20:08
4/10 anonim 

válasza:

Őszintén szólva nem, nem szeretem a halott rokonaimat. Nem utálom őket, semmilyen érzésem nincs irántuk.
5/10 anonim válasza:
Én is tisztelem őt, de sajnos ő is olyan volt, mint Hiler az egész világot uralni akarta, de a a legviccesebb, hogy mind ketten az oroszok letámadása miatt vesztettek, tehát ha én fokom irányítani a hiper magyar birodalmat, akkor az oroszokat csak legutoljára támadnám le :D
6/10 anonim 

válasza:

Nem is ismerted,akkor mégis hogyan szereted?
A szeretetet összekevered a tisztelettel.
Hogyha személyesen ismerted volna,akkor lehet hogy megutáltad volna a személyisége miatt.
7/10 A kérdező kommentje:
Rengeteget olvastam róla, és remek embernek tartom. Elsősorban pedig az emberi természete miatt szeretem :)
2014. ápr. 1. 21:32
8/10 anonim 

válasza:

Érdekes egyéniség volt. Az én figyelmemet is mindig felkeltette, még kisebb koromban is, aztán ahogyan nőttem és olvastam róla bizonyos dolgokat, annál inkább kezdett átformálódni bennem az a kép, amelyet gyerekként festettem róla; akkor nem éreztem igazán át maga a jelleme tragédiáját, csak a nagy uralkodót láttam benne, akinek neve fennmaradt a történelemben, mert rendkívüli hatalommal rendelkezett; de ma már másként gondolok rá. Persze az vitathatatlan, hogy kiváló intelligenciája volt és remek stratégiai készsége, ambiciózus volt, de ugyanakkor hiányoztak a szociális készségei, érzelemmentes volt, deviáns elvárásai és gondolatai voltak, komplexusos volt - a modern pszichológia szerint pszichopata volt.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem volt érzelemmentes, ezt bizton állíthatom! Nem volt kifejezetten jó ember, de voltak érzelmei, pl. Miss Betsyt kifejezetten szerette.
2014. ápr. 14. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!