Milyen meszarlasokat kovetett el a zsido nep 0 kr. u-tol napjainkig?
Szepen kerlek ne irjatok lekezelo valaszokat meg mindenfele cikizest , elitelest , gunyolodast .
Elore is kossz a valaszokat
Tudsz egyet s mást, de olyan érzésem van hogy a zsidókat mentegeted míg a magyarokat elítéled.
A don kanyart hagyjuk már. ott minket öltek.csúzlikkal nem sok kárt tettünk a tankokban.
Először is szeretném megköszönni neked nneddudgi, hogy olyan nevekkel szolgáltál nekem (Sikem, Dina, Jákob), amik révén rákereshettem a neten erre a történetre, amit soha nem olvastam, hanem egy magyar tanártól hallottam még középiskolásként. Érdekelt ez a történet, de nem voltak meg a kulcsszavak, amikkel rátalálhattam volna, de hála neked, ez most megváltozott. (Szarkazmus nélkül) :)
Több oldalt is találtam, holnap ha lesz időm végig olvasgatom őket, egyelőre csak ezt olvastam el.
Dinát, különösen ha olyan fiatal volt, nyilván tényleg megerőszakolta Sikem. Eszem ágában sincs mentegetni, súlyos bűnt követett el. Viszont az tagadhatatlan, hogy megszerette a lányt, mertha nem szerette volna meg, akkor csak használta volna tovább, mint egy rabszolgát, és nem küldi el az apját a lány apjához, hogy kérje meg számára Dina kezét. Akarta a lányt, vágyott rá, de ez a gesztus amit tett, valóban arra mutat, hogy ő a bűne ellenére (tagadhatatlanul nagyon-nagyon rosszul indított) beleszeretett a lányba, és rendbe akarta ezt a dolgot hozni. Mai szemmel nézve, ez a hiba helyrehozhatatlan, aki ilyet tesz, azt 10 évre börtönbe zárják. Ez abban a korban is halálos bűn volt, viszont a királyok közt nem volt szokatlan, hogy egymáshoz adják kiskorú leányaikat stb, érdekházasságok köttetnek.
De nézzük meg a másik oldalt is.
"13 Jákób fiai azonban bosszút akartak állni a húguk megszégyenítése miatt. Ezért ravaszul így válaszoltak Sikemnek és Hamórnak: 14 „Értsétek meg, hogy nem adhatjuk feleségül a húgunkat olyan kérőnek, aki nincs körülmetélve! Ez igen nagy szégyen lenne ránk nézve! 15 Csak akkor adhatjuk hozzátok leányainkat, ha ti is olyanok lesztek, mint mi: ha nálatok is minden férfi körülmetélkedik. 16 Ha ezt az egyet megteszitek, akkor hozzátok adjuk leányainkat, és mi is elvesszük leányaitokat feleségül. Akkor majd veletek együtt fogunk lakni, és egy néppé leszünk. 17 Ha pedig nem egyeztek bele, és nem metélitek körül magatokat, akkor visszavesszük a húgunkat, és elmegyünk innen.”"
Eleve cselnek, átverésnek indult az egész. Jogosan vagy sem, de ármánnyal a szívükben válaszoltak. Ha egyenesek lettek volna, visszarabolják a lányt, megöletik Sikemet, és elpucolnak, de nem ez történt, hanem az amit leírtam. Sikem és népe belement az egyezségbe, amit a zsidók csak azért mondtak nekik, hogy megölhessék mindannyiójukat? Sikem vétke egy ember vétke. A zsidók viszont megölték az összes férfit, asszonyaikkal, gyerekeikkel pedig sokkal rondább dolgot műveltek, mint amit Sikem tett Dinával. Az éremnek mindig meg kell nézni mind a két oldalát, én már látom a másik oldalt, de te vajon látod e?
"Vagy miért mondták ny-Európában, hogy "a magyarok nyilaitól ments meg Urunk minket"? Vagy ezt a "behatoló hadak" mondták? Pl St Gallenben? Vagy Burgundiában?
Azután II. Endréhez is behatoltak a Szentföldre? ( Merthogy királyunk ugye részt vett egy keresztes háborúban ( persze illõ "kisérettel", nem túl sok eredménnyel ) .) Vagy Nagy Lajos nápolyi hadjárata? Jó, mészárlás nem volt, de hogy kizárólag önvédelem a "behatoló hadak" ellen, az azért túlzás. "
1. Amiket leírtam, azt a Honfoglalás utáni időkre értettem, amikor felhagytak a magyarok a nomád életmóddal, letelepedtek és felvették a kereszténységet. Nem volt hazájuk, ahol volt onnan elüldözték őket, úgyhogy létszükséglet volt, hogy hont alapítsanak, új hazát pedig sehol nem osztanak vér nélkül!
2. Engedd meg, hogy idézzem magamat: "Annyi viszont igaz, hogy történelem úgy hozta, hogy 95%-ban a védkezésre voltunk rákényszerülve, olyan, hogy gyarmatosítás, meg fel sem merülhetett őseinkben." Ha megy a szövegértelmezés, abból kitűnik, hogy nem írtam olyat, hogy "kizárólag önvédelem a "behatoló hadak" ellen". Nem véletlenül írtam így, tudok azokról a hadjáratokról, amikről írtál. :)
"3) A háborúkra vonatkozólag azt parancsolta I-ten, hogy elõször fel kell szólítani az ellenséget megadásra és ha megadják magukat, nem szabad ölni. Ha nem, akkor harc és igen, akkor el kell pusztítani. "
Értem, szóval a szidóknak lehet, mert ők a kiválasztott (habár nem felsőbbrendű" nép, éshát nekik ezt Isten mondta, és különben is ők vannak olyan becsületesek, hogyha lenne saját maguktól agressziójuk más népek ellen, azt nyilván nem kennék Istenre, hogyhát nem az ő ötletük volt, hanem Isten parancsolta nekik, és hát ők csak tették amit kellett. :)
Amit leírtál, ahhoz még csak annyit fűznék hozzá, hogy a történelem folyamán néhány brutálisan vérengző népet kivéve, minden civilizált hatalom eszerint járt el. Vegyük pl. a Római Birodalmat. Ők sem mészároltak, amikor a zsidók megadták magukat. 120 évig béke volt. Akkor öltek, amikor a zsidók fellázadtak. (Bocsi, hogy a te hozzászólásod tartalmából merítkezek :) )
Gyakorlatilag minden civilizált nagyhatalom ugyanúgy jár el mint a régi zsidók. Aki behódol, azt kizsákmányolják, lealázzák, alárendelik maguknak, de nem ölik meg. Aki ellenáll, ott kő kövön nem marad. A különbség csak annyi, hogy Putyin nem azt hazudja, hogy álmot látott az éjjel, amiben Isten utasította őt, hogyha az ukrán katonák ellenállnak, mészárolják le mind, de ha megadják magukat, akkor békésen foglalják be a Krím-félszigetet, nem! Putyin nem keveri bele Istent, ő azt füllenti, hogy az ott lakó oroszok érdekében lépi ezt meg, és nagyon szereti az ukránokat is, (meg nagyon szeretné egész Ukrajnát is (ez utóbbit persze nem mondja, csak így kell érteni), merthát az erőforrásaik is jól jönnének, meg erősödne az ország.)
De annyi közös mégis van bennük, hogy az agresszornak mindig van ürügye, és mindig hazudik, ahogy Hitler is, meg az összes többi is.
"Marhaság, hogy a zsidók "nagy világturnéra indultak". A történelmi tény: a Római Birodalom több száz ezret hurcolt Európába részint rabszolgának, részint katonának, de voltak, akiket letelepítettek. "
Oroszországba, Amerikába, és minden más helyre, amiről a Római Birodalom vezetői azt se tudták, hogy eszik e vagy isszák e azokat a helyeket, oda is ők telepítették őket?
A végén még kiderül, hogy a zsidók nem is egy turnés nép, hanem mindenhova a rómaiak vitték őket, ahol meg még római sem járt, oda meg küldték őket Mézga Öcsi fénypostájával. :P
"25A harmadik napon azonban, amikor seblázban feküdtek, Jákob két fia, Simeon és Lévi, Dina testvérei kardot ragadtak, merészen rátámadtak a városra és megöltek minden férfit"
Nagy merészségre van szükség 2 embernek megölni 100 magatehetetlen, alvó férfit. Pont akkora bátorság kell hozzá, mint egyetlen Tigris tankkal legéppuskázni 500 lándzsás bennszülöttet. :)
Ebcsont nem veszed eszre, hogy egy kozel 4000 evvel ezelotti esemenyen lovagolsz, amikor az emberi ertekrend meg TELJESEN MAS volt.
Ma - azaz 4000 evvel kesobb - pld tobb iszlam kozossegnel meg mindig jogosnak tekintik, hogy olnek a "csalad becsuleteert", es megolik a lanyt meg az ot megeroszakolo csalad ferfitagjait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!