Ha valaki negyedrészben cigány (nagyapja teljesen az volt), akkor Ő maga is cigány?
Figyelt kérdés
Külső jellemzők nélkül, ha így látatlanba kell megmondani, csak ennyit tudunk az adott személyről hogy a nagyapja cigány volt, akkor Őt mondhatjuk annak?2009. dec. 16. 12:40
2/13 anonim válasza:
ha ő annak tartja magát, akkor az. Amúgy meg, milyen EMBER?
3/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy nem tudja minek tartsa magát.
Normálisan él, csak múltkor erről beszélgettem vele, hogy nem tudja hogy ő akkor most mi.
Külsőre enyhén látszik rajta szerintem.
2009. dec. 16. 12:50
4/13 baranyi kálmanné válasza:
Szerintem az a cigány aki ugyél és ugy viselkedik.Én roma vagyok,és ugy élek mint a tőbbi magyar ember.
5/13 anonim válasza:
Ne parázzon. Ha normálisan él, senki nem fogja emiatt bántani
6/13 anonim válasza:
ugyanéz a kérdés a 2. VH körül is felmerült. vajon a fél rész számít zsidónak, vagy negyed rész is? hülyeség ilyesmin agyalni, ő magyar, és ha tisztességesen él, szó nem érheti a házat.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még írhattok válaszokat ha valaki tud valamit erről.
Félni nem fél, csak érdekli:)
2009. dec. 16. 13:11
8/13 anonim válasza:
Szerintem ha most még normális is, majd idővel kialakul nála. Sajnos benne van a vérébe.
10/13 anonim válasza:
Igazából ő dönti el, hogy minek vallja magát, de ez nem olyan dolog, mint a konkrét nemzetiség, hogy pl. akinek a nagyapja német volt, ő maga Mo-n született, akkor magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!