Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek valakinek a...

Hogyan lehetek valakinek a barátja majd a legjobb barátja?

Figyelt kérdés

Miért van az ha, én közeledni akarok valaki felé (lány)

de nem szerelemből, hanem csak amolyan "legjobb barát" módjára akkor mindig elsietem vagy félbehagyom...Nem nem is ez a kérdés... hanem hogyan lehet valaki felé közelíteni úgy hogy a barátja majd a legjobb barátja legyek? (Mert mindig elcseszem...)

2009. dec. 15. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:

így nem lehet.

ezt nem lehet erőltetni, ennek magától kell kialakulnia évek alatt. ha már így nyomulsz, hogy "had legyek a legjobb barátod...", akkor nem fog menni, mert ez nem így müxik, hogy görcsösen ezen ügyködik az ember.

2009. dec. 15. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes a kérdésed. Az ember erre azt válaszolná, hogy nincs olyan, hogy te eldöntöd, hogy az a valaki a barátod lesz, hanem majd kialakul magától. De ez nem teljesen így van. Ha valaki nagyon szimpatikus lesz, a viselkedése, a gondolkodásmódja, a felfogása miatt, akkor eldöntöm, hogy igen, szeretném, ha ilyen barátom lenne. Ehhez persze valamennyire kell hogy legyen egy képem róla, csak úgy vadidegeneket nem nézek ki erre a célra az utcán, hogy jó a stílusa, legyen a barátom. Aztán beszélgetünk egyszer-kétszer, helyzet- és helyszínfüggő, hogy lehet ebből továbblépni. Például, ha suliba jártok, hívd meg a büfébe egy üdítőre, vagy ha egy munkahelyen együtt dolgoztok, akkor ebédeljetek együtt, vagy a szünetekben iktass be valami apró kis közös programot. Ez eleinte akár egy cigi- vagy kávészünet is lehet(a dohányzást nem preferálom), és abból fog szinte magától kialakulni egy nagyobb közös program, bevásárlás, szórakozás stb. Sokat beszélgetve egyre inkább megkedvelitek egymást, aztán azon veszed észre magad, hogy egyre többet vagytok együtt, és a kiszemelted is gyakrabban szervez közös programokat. Persze csak barátságról beszélek. Legjobb barát pedig abból lesz, akivel a legtöbb közös van bennünk, vagy akivel éppen a legjobban kiegészítjük egymást, akivel mindent őszintén meg tudok beszélni. Remélem segítettem valamennyit.

20/l

2009. dec. 15. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Ez nem úgy műxik h nekem szimpatikus X, és akk én a legjobb barátja leszek =) Ahhoz naon sok mindenen túl kell esni h biztosan megmondd valakiről, ő tényleg a legjobb barátod. Nekem van 1 legjobb barátom, az a barátság már 16 éve tart, ismerjük egymás legkisebb hülyeségét is. Az ojanokon, akik 1-2 év után kijelentik h X a legjobb barátom, csak röhögök ^^ Ezek nagy része 5 év múlva már sehol se lesz.

Am ha elsieted vagy félbehagyod akk nem passzoltok egymáshoz, mint "legjobb barát", és hagyd a f@szba. A másik, hogy én nem hiszek a fiú-lány barátságban, ha van is ijen, kurv@ ritka :P

Am úgy kell közeledni valakihez h magadat adod. Ha nem magad adod hanem taktikázol az sose lesz igazi barát...

16/F

2009. dec. 15. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom ezt szerintem így nem lehet. Nekem a legjobb barátommal úgy "találtunk egymásra", hogy régóta ismertük egymást így látásból, egyszer-kétszer találkoztunk, de semmi különös, majd egyszer hosszú idő után újra, és az "szerelem első látásra", csak barát verzióban(nem tudom van-e erre valami kifejezés) volt, onnantól gyakorlatilag egymás legjobb barátai vagyunk. Nagyon furcsa, így visszagondolva, hogy ez hogy lehetett.
2009. dec. 15. 17:50
 5/5 A kérdező kommentje:
mondom hogy nem szerelemből...
2009. dec. 16. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!