Most mi legyen?

Figyelt kérdés

Nagyon rég teniszezem. Nagyábol 9 éve. Az utolsó öt évben nagyon sok versenyen résztvettem, és az utolsó 2 évben mindig leső vagy második lettem a korosztályomban.

Az edzőm viszont ajánlott egy lehetőséget aminek nagyon örültem, de meg is ilyedtem. Azt ajánlotta, hogy menjek ki kūlföldre egy bizonyos klubba, ahol sokkal jobban feltudnak készíteni a továbbiakra, és sokkal nagyobb versenyeken is részt tudnék venni.

Azért ilyedtem meg, mert akkor kint kéne tanulnom. Ráadásul itt vannak a barátaim és a családtagjaimnak egy része. És persze a barátnőm is, akitől nem szeretnék megvállni.

Szerinttetek megéri. Attól fūggetlenūl, hogy ott fizetnek mindent?

2014. márc. 13. 21:45
 1/1 anonim ***** válasza:

*ijedtem

Szerintem menj ki! Ott lenne egész életedben, hogy MI LETT VOLNA, HA..., hogyha nem mész ki.

2014. márc. 13. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!