Mi a véleményetek arról, hogy olyasmit írásban közlök a barátommal, amit más szóban szokott? A mondanivalót nem helyezi más kontextusba, ugye?
Figyelt kérdés
Elég rossz a beszélőkém, inkább mindig is leírni szerettem jobban a világnézetemet, érzéseimet stb.
Vizsgán is jobban szeretem írásban, v. rajzban kifejezni magam élő beszéd helyett. Ha beszélek komoly dolgokról sokszor előfordul, hogy hülyén fejezem ki magam és a lényeg elsikkad.
2009. dec. 14. 12:24
1/2 anonim válasza:
A mondanivalót ugyanúgy lehet érteni, egyedül a hangejtés miatt lehet könnyebben éreztetni a téma komolyságát szerintem, de ezt elszúrhatod azzal ha közben esetleg hebegsz-habogsz vagy nem jól fejezed ki magad, szóval mind kettő fajta közlésnek megvannak a maga előnyei. Ha neked az írásban jobban megy, akkor úgy közöld.
2/2 anonim válasza:
en is jobbszeretek irni, de a parom nem nagyon szereti, mindig azt mondja h beszeljuk meg szemelyesen.... pedig tenyleg egyszerubb leirni, mire a vegere ernek a beszednek, mert nem tudom hova is akartam kilyukadni :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!