Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket is felzaklat, ha...

Titeket is felzaklat, ha belegondoltok abba, hogy egyszer meghalunk, semmivé leszünk?

Figyelt kérdés
Nem tudok majd semmit sem csinálni, gondolkodni, beszélgetni, egyszerűen megszűnök létezni. Ha elkezdek ezen agyalni akkor másodperceken belül nagyon furcsa/rossz érzés áraszt el, de olyan amit semmilyen más érzéshez nem lehet hasonlítani.
2014. márc. 2. 21:12
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Engem az zaklat fel, hogy annyi helyre elutaznék még halálom előtt, de nem találok senkit aki eljönne velem.
2014. márc. 2. 21:20
 12/25 ASOT ***** válasza:

Juan Ponce de León az örök ifjúság forrását kereste de nem találta meg. Állítólag közel járt hozzá, de indiánok mérgezett nyila által meghalt.

Ha van elég pénzed akkor szervezhetünk egy expedíciót és elmehetünk fellelni azt.

2014. márc. 2. 21:21
 13/25 anonim válasza:
Az ember biológiailag (tiszta genetikát tekintve) 120 évre lenne képes. Eddig élne átlagban. A modern világ, a szennyezések, adalékanyagok, vegyszerek, minden szarság miatt ez a szám jelentősen megcsappant. Férfiaknál az átlagéletkor 70-71 év asszem, nőknél 76-77 körül mozog most Magyarországon. Nem is a számok a lényegesek, tudom, hanem az hogy mennyi élet volt ez idő alatt benned. Mit tettél meg. Én nem a haláltól félek, hanem a meghalás módjától. A legjobb hirtelen.
2014. márc. 2. 21:21
 14/25 anonim válasza:

De tök jó lenne, elindulni egy kalandra, elhajózni bejárni a fél világot és még ha meg is találnánk a forrást...húú.

Tök jó lenne elmenni egy ilyenre. :)

2014. márc. 2. 21:22
 15/25 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ezen gondolkodni. Nem zaklat fel, inkább érdekes, elképzelhetetlen, hogy nem érzek majd semmit, sőt, a semminél is kevesebbet, nem létezem. Felfoghatatlan.
2014. márc. 2. 21:23
 16/25 LeftBehind válasza:
Dehogy zaklat fel, alig várom már! Kezdem már unni itt a banánt.
2014. márc. 2. 21:23
 17/25 anonim ***** válasza:
én azon gondolkozok hogyha öntudatra ébredtünk ebben a testben akkor miért nem történhetne meg egy másik testben halálunk után?
2014. márc. 2. 21:32
 18/25 anonim ***** válasza:

Annál inkább zaklatja ez fel az embert, minél jobban érzi, hogy van tétje az életének.

Sokan úgy vannak ezzel, hogy " áh ugyan már, mit gondolkozol ezen ? " - azoknak vagy nincs sok veszítenivalójuk vagy tényleg nem gondolkoznak sokat.

A lényeg az, hogy ezeket a gondolataidat használd fel arra, hogy még inkább kihozd azt az életedből, amit akarsz és ne csak évek múlva, hanem minden pillanatodban. Élj a jövőnek is, de élj a jelennek is. Nincs annál nagyobb ostobaság, mint amikor valaki gyötrődésre ítéli magát azért, hogy " majd évek múlva " elérjen valamit - ki garantálja azt, hogy megéred azokat az éveket ? Nem azt kell ebből kivenni, hogy akkor vágd taccsra magad minél előbb, hanem azt, hogy akármilyen célod is legyen a jövőben, a jelent úgy próbáld azzal egyeztetni, hogy mindkettőt élvezni tudd - különben nem sok értelme van és nincs is rá garancia, hogy bármelyik is megéri.

2014. márc. 2. 21:52
 19/25 anonim ***** válasza:

Régebben én is ugyanígy voltam ezzel, Kérdező.

Nekem az segített, hogy elfogadtam, hogy ez a felállás, és nem tehetsz ellene semmit.Ezért kell kihoznod magadból a maximumot.Gondolj arra, hogy az életed itt és most zajlik, kár elpazarolni, főleg arra, hogy ezen gondolkodsz.Inkább próbálj meg minél több mindent csinálni, valósítsd meg az álmaidat, érd el a céljaidat, és amikor majd oda kerülsz, hogy itt a vége, akkor már nem fogod bánni.

2014. márc. 2. 21:57
 20/25 anonim ***** válasza:
#11 - Ha van rá pénzed, akkor miért nem vágsz bele ? Nagy utazások során az ember nagy eséllyel összeismerkedik idegenekkel. Azok fantasztikus élmények tudnak lenni.
2014. márc. 2. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!