Russs kérdése:
Uj varosba koltoztem, ujj emberek koze, ujj suli, szerencsem van hogy mindenki bir stb. de a legrosszab hogy az uj iskolaban egyaltalan nem ertem a fizikat. Valami erot vagy mit tanulunk. Ilyan newton es ilyenek. Segitetek nekem megerteni kerlek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 17:27
11/14 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval.
12/14 A kérdező kommentje:
Hat ok.....nemerdekel mitgondoltok, en egy olyan tanulo vagyok aki a felmerokben 100% eredmenyt tud elerni, nem kell leszolni es nem, nem a romanal van baj, mert en roman vagyok felig meddig ugyh.. kivurol beszelem es ertem :))
2014. márc. 1. 14:45
13/14 anonim válasza:
Tehat te mindent tudsz, versenygyoztes is vagy, meg jo atlagod is van... akkor mi a gond a fizikaval? Meg ki a gond egyebkent is, miert felsz segirseget kerni a tanaraidtol? Azert vannak, hogy kerdezni lehessen toluk...
14/14 A kérdező kommentje:
szoval ma volt fizika oram es a tanarno felszolitott, persze en semmit nem ertettem :) erre mondtam neki hogy tanarno en nem ertem es hogy eltetszik nekem magyarazni es azt mondta hogy mikor leperkalom neki maganorara a penzt akkor igen :D
2014. márc. 4. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!