Van-e különbség a színész és a színművész között és amennyiben igen akkor konkrétan mi?
Nem nehéz: [link]
Inkább örülnél, hogy próbált segíteni. Ha tudsz valamit, nem kell kiírni kérdésnek, én sem kérdezem meg, hogy hány éves vagyok...
Sajnos az"ötös válaszadó"úgy tesz mintha ő találta volna fel a spanyolviaszt és nagy kegyesen"idedob"egy linket de...sajnos sem ő sem a"linkje"nem válaszolt a kérdésemre...
Persze ha valaki nem tud válaszolni egy kérdésre az momentán nem baj de miért kell(a válasz helyett)"jópofáskodni"?
Valószínűleg ellensúlyozni akarja a tájékozatlanságát...
Amennyiben egy konkrétan feltett kérdésre egy olyan weboldalon ahol kérdések és válaszok találhatóak valaki(k)nem a kérdésre válaszolnak hanem személyeskednek...SZOMORÚ.
Jómagam természetesen pontosan tudom a választ de változatlanul kíváncsi vagyok hogy egy kérdés feltevő-választ adó weblapon(itt)vannak-e olyanok akik nemcsak a választ tudják de le is írják. Személyeskedés és mellébeszélés helyett.
Eddig nem akadt ilyen illető...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!