Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak karácsonyra a...

Mit csináljak karácsonyra a hugomnak, anyának, apának, mamának?

Figyelt kérdés

Kreatívkodni szeretnék, de nincs semmi ötletem

A hugom 7 éves szeret babázni, rajzolni stb.

anya 39 szeret olvasni, sütni, túrázni stb.

apa 42 éves, szeret vadászni, fegyvereket gyűjt, barkácsol

nagymamám 64 éves, szeret sütni, pakolni, olvasni

kábé ennyi kérlek válaszoljatok hamar adjatok több tucat tippet, mert nincs semmi ötletem :(

2009. dec. 11. 17:37
 1/5 anonim válasza:

szija:)

a hugodnak:szerintem ha télleg kreatív akarsz lenni akkor elopod(veszed) az egyik babáját és varsz rá egy ruhát(több ötletem nincs)

anyukádnak(én is ugyanezt csinálom)varj neki egy sütő kesztyűt(nagyon egyszerű csak idő igényes)

Apukádnak uhh az apák mindig kérdéssesek:/

bocsi de nem jut eszembe semmi neki.

Mamádnak szerintem az lenne a leg aranyosabb ha sütnél süteményt.

Remélem, hogy segítettem:)

2009. dec. 13. 18:35
 2/5 anonim válasza:
azért megköszönhetetd volna...
2009. dec. 17. 14:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
2009. dec. 17. 19:39
 4/5 anonim válasza:

szia! szerintem a hugodnak készíts egy öm mondjuk...oh megvan egy társasjátékot.:)

az anyukádnak hát nem is tudom...oh megvan csinálj neki egy olyan lapot amin ti vagytok és egy színes lapra ragazd rá a képet és papír galacsínokból rakj ki egy nagy szivet.

apukádnak...az apáknak én sem nagyon tudok...de ki találok egyet ...öm...oh megvan ezt most találtam ki :

fogj egy piros anyagot (mondjuk vásznat)(de mindeggy)és tömd ki vattával majd varrd össze és ez lesz a télapó teste majd a fejét ugyan így csak fehér anyagból és varrj rá valahogy egy sapkát és szakállat pedig simán csak vattából.alábát azt nem tudom ...bocs

mamádnakkészíts mondjuk egy,vagy több fenyő dísz.

örülök hogy segíthettem:)

Tina

2010. nov. 15. 16:35
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. nov. 19. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!