Mit tegyek az erdekeben hogy kicsit felszabadultabb legyek tarsasagba ne ilyen felenk aki alig szolal meg, meg ilyesmi? Kozvetlenebb szeretnek lenni. Vagy is olyan amilyen igy csaladon beluliekel viselkedek.
Figyelt kérdés
Nagyon rossz..tennyleg alig szolalok meg es ha meg szolalok eszre veheto hogy felenken..nem tudom miert..egyatalan nem voltam ilyen es igy csaladi korbe mar felszabadult vagyok stb...2014. febr. 24. 05:29
1/2 ttrezi válasza:
Hehe. Én is voltam így mint Te. :)
...
Nekem egy kis pia segített. De erőltetni nem kell a beszélgetést, kicsit ellazulsz, jön minden magától.
2/2 A kérdező kommentje:
Ertem.kosszi.:)))
2014. febr. 24. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!