Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnek kozvetlenebb...

Hogyan lehetnek kozvetlenebb a fiu evfolyamtarsaimmal?

Figyelt kérdés

Egyetemista lany vagyok, es a lany evfolyamtarsakkal megtalalom a kozos hangot, a fiukkal nemigazan van mirol beszelnem. Van parom, szoval nem randevuzas celjabol szeretnek beszelgetni veluk, csak mint evfolyamtarsakkal. Otletek?

Elnezest az ekezettelen irasert, a mobiltelefonomon nincs magyar nyelv.

2009. okt. 2. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát én bárhol, bármikor szívesen beszélgetek lányokkal, ha szóba elegyednek velem, szóval szerintem ne stresszelj ezen, egyszerűen kezdj el beszélgetni velük. Hidd el, senki nem fog elhajtani. F/20
2009. okt. 2. 18:42
 2/2 anonim ***** válasza:

De egyáltalán miért van benned ez az ellenállás a fiúk irányába ? Nekem ez tök furcsa .. nekem is vannak lány barátaim, akikkel iszonyú furcsa lenne, ha szexre gondolnánk, szóval tuti nem azért beszélgetünk, és mégis ..

szóval nem értelek, megmondom őszintén.

2009. okt. 14. 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!