Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért folyton az én hibáimal...

Miért folyton az én hibáimal vannak mások elfoglalva?

Figyelt kérdés

Az a gondom és már kurvvára idegesítő! Kiírok ide az oldalra egy kérdést például edzésről,vagy erről arról! És nem is a kérdésre válaszólnak hanem beszólnak hogy " Agyilag 12 éves szinten írsz" közben a válaszoló lehet van 4 mázsa! Ez csak egy példa volt arra. Gondolom a válaszoló olyan tőkéletes hogy erre van ideje hogy itt másokba belekössön! Neki ez mire jó ? ő ettől jobban alszik hogy folyton beszólhat neten keresztül? Ma láttam Herby-től egy videót és ö is azt mondta az irigy emberek csinálják ezt!

Engem nem érdekel más élete sem más dolga ezen mit nem lehet felfogni?

Itt a videó remélem változtat ez majd valamin.

Várrom a véleményeteket!

https://www.youtube.com/watch?v=aGaDsLdyzsA

2014. febr. 23. 00:03
 1/6 piriiiiii ***** válasza:
Két m!!!
2014. febr. 23. 00:09
 2/6 A kérdező kommentje:
LOL :D Na majd lesz előbb utóbb válasz várom!
2014. febr. 23. 00:14
 3/6 piriiiiii ***** válasza:
Az én véleményem: az emberek hülyék és egoisták. Ebből ered minden rossz, amit tesznek.
2014. febr. 23. 00:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen azt észrevettem!
2014. febr. 23. 00:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb a mások hibájával foglalkozni, mint a sajátunkkal. Ha a másikéval sokat foglalkozunk, a sajátunk eltörpülni látszik egy kicsit, amitől az átlag jobban érzi magát. Ez a dolog alapvető pszichológiája.

Ettől függetlenül a te problémád sem tekinthető semmisnek. Sosem szoktam beszólni senkinek a gyakran fájdalmasan siralmas helyesírása miatt, de engem speciel nagyon zavar. És ezzel nem vagyok egyedül. Sokaknál ezzel csak ráteszel még egy lapáttal a frusztráltságára, amivel átléped az ingerküszöbét. És egyben egy jó lehetőséget is adsz neki a személyeskedésre. Ezt is vedd figyelembe!

2014. febr. 23. 02:26
 6/6 A kérdező kommentje:
És magyarán jogot adok arra hogy patkánykodjon? Jó mindegy engem nem érdekel! Tonna ne írogasson ! Kösszi a válaszókat ! :)
2014. febr. 23. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!