Miért folyton az én hibáimal vannak mások elfoglalva?
Az a gondom és már kurvvára idegesítő! Kiírok ide az oldalra egy kérdést például edzésről,vagy erről arról! És nem is a kérdésre válaszólnak hanem beszólnak hogy " Agyilag 12 éves szinten írsz" közben a válaszoló lehet van 4 mázsa! Ez csak egy példa volt arra. Gondolom a válaszoló olyan tőkéletes hogy erre van ideje hogy itt másokba belekössön! Neki ez mire jó ? ő ettől jobban alszik hogy folyton beszólhat neten keresztül? Ma láttam Herby-től egy videót és ö is azt mondta az irigy emberek csinálják ezt!
Engem nem érdekel más élete sem más dolga ezen mit nem lehet felfogni?
Itt a videó remélem változtat ez majd valamin.
Várrom a véleményeteket!
https://www.youtube.com/watch?v=aGaDsLdyzsA
Egyszerűbb a mások hibájával foglalkozni, mint a sajátunkkal. Ha a másikéval sokat foglalkozunk, a sajátunk eltörpülni látszik egy kicsit, amitől az átlag jobban érzi magát. Ez a dolog alapvető pszichológiája.
Ettől függetlenül a te problémád sem tekinthető semmisnek. Sosem szoktam beszólni senkinek a gyakran fájdalmasan siralmas helyesírása miatt, de engem speciel nagyon zavar. És ezzel nem vagyok egyedül. Sokaknál ezzel csak ráteszel még egy lapáttal a frusztráltságára, amivel átléped az ingerküszöbét. És egyben egy jó lehetőséget is adsz neki a személyeskedésre. Ezt is vedd figyelembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!