Miért jó nekik, hogy rám szálltak?
15 éves lány vagyok.Az év eleje óta két fiú osztálytársam rám szállt.Nem úgy,hogy piszkálnak,a magánéletemben szeretnek vájkálni.Például megszokták kérdezni,miért nem vasalom ki a hajam,és nem is szeretek előttük elmenni,mert a s@ggemet nézik és fotozzák.Vagy az a legjobb szórakozásuk,hogy órán fotoznak.Aztán ott van még az is,hogy egész nap ilyen kérdésekkel bombáznak:"Mit csináltál tegnap délután?Hogy van a pasid?Hány éves?Lefeküdtetek már?Mutass róla képet!"(ha szülők is olvassák,előre mondom,nem feküdtem le a barátommal)
Ma,pedig az történt,hogy az egyik srác beült mellém a padba szünetben,(a fal mellett ültem)a másik a mögöttem levő padra.Én kiakartam onnan jönni,mire nem engedtek ki,és az a srác,aki mögöttem ült,lefogta a csuklóm.Én meg erre végig karmoltam az alkarján.Lehet,hogy nem kellett volna,de szerintem megérdemelte.
Kicsit zavar,hogy a magánéletemben vájkálnak,de azt nem értem,hogy ez mire jó nekik?
Ilyesmik nálunk is vannak:)
Én megmondtam a két srácnak akiket nagyon kedvelek,hogy ne az én magánéletembe vájkáljanak,hanem az övékbe.Rögtön befogták:)
Azóta is tök jól elvagyunk,jókat hülyéskedünk szünetekbe.Azt hiszem ezzel a kis "fordítsuk meg a dolgot és a ti magánéleteteket beszéljük meg" dologgal észhez térítettem őket.
Egy próbát megér Neked is:)
15/L
Köszönöm a tippeket:)
Igazából tudom,hogy a nevetéssel adom alájuk a lovat,de amikor ilyen kutyakölyök szemekkel néznek,amint én épp a "de szánalmasak vagytok" nézésemmel nézem őket,akkor rám jön a nevethetnék.A viszont-fényképezést már próbáltuk pár barátnőmmel,de ők csak odajöttek és nevettek a saját hülye fejükön.
Amúgy nem az volt a kérdés,hogy hogyan koptassam le őket,hanem az hogy miért jó ez nekik.De nem számít,köszönöm a válaszokat:)
Szerintem tetszel nekik.
Én 15 évesen még cipeltem a táskájukat meg házit csináltunk meg ilyenek nem gondoltam volna ,hogy manapság így megy a flört..
A magánéleted csakis a tied ne oszd meg velük mond meg nekik ,hogy xy sokkal érdekesebb.
Amúgy szólj a barátodnak aki lebeszéli őket erről vagy valami tanárnak mert a padbaszorítósdi már lehet nem játék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!