Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jó nekik, hogy rám...

Miért jó nekik, hogy rám szálltak?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.Az év eleje óta két fiú osztálytársam rám szállt.Nem úgy,hogy piszkálnak,a magánéletemben szeretnek vájkálni.Például megszokták kérdezni,miért nem vasalom ki a hajam,és nem is szeretek előttük elmenni,mert a s@ggemet nézik és fotozzák.Vagy az a legjobb szórakozásuk,hogy órán fotoznak.Aztán ott van még az is,hogy egész nap ilyen kérdésekkel bombáznak:"Mit csináltál tegnap délután?Hogy van a pasid?Hány éves?Lefeküdtetek már?Mutass róla képet!"(ha szülők is olvassák,előre mondom,nem feküdtem le a barátommal)

Ma,pedig az történt,hogy az egyik srác beült mellém a padba szünetben,(a fal mellett ültem)a másik a mögöttem levő padra.Én kiakartam onnan jönni,mire nem engedtek ki,és az a srác,aki mögöttem ült,lefogta a csuklóm.Én meg erre végig karmoltam az alkarján.Lehet,hogy nem kellett volna,de szerintem megérdemelte.

Kicsit zavar,hogy a magánéletemben vájkálnak,de azt nem értem,hogy ez mire jó nekik?

2009. dec. 10. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ilyesmik nálunk is vannak:)

Én megmondtam a két srácnak akiket nagyon kedvelek,hogy ne az én magánéletembe vájkáljanak,hanem az övékbe.Rögtön befogták:)

Azóta is tök jól elvagyunk,jókat hülyéskedünk szünetekbe.Azt hiszem ezzel a kis "fordítsuk meg a dolgot és a ti magánéleteteket beszéljük meg" dologgal észhez térítettem őket.

Egy próbát megér Neked is:)

15/L

2009. dec. 10. 18:28
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket:)

Igazából tudom,hogy a nevetéssel adom alájuk a lovat,de amikor ilyen kutyakölyök szemekkel néznek,amint én épp a "de szánalmasak vagytok" nézésemmel nézem őket,akkor rám jön a nevethetnék.A viszont-fényképezést már próbáltuk pár barátnőmmel,de ők csak odajöttek és nevettek a saját hülye fejükön.

Amúgy nem az volt a kérdés,hogy hogyan koptassam le őket,hanem az hogy miért jó ez nekik.De nem számít,köszönöm a válaszokat:)

2009. dec. 11. 14:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem tetszel nekik.

Én 15 évesen még cipeltem a táskájukat meg házit csináltunk meg ilyenek nem gondoltam volna ,hogy manapság így megy a flört..

A magánéleted csakis a tied ne oszd meg velük mond meg nekik ,hogy xy sokkal érdekesebb.

Amúgy szólj a barátodnak aki lebeszéli őket erről vagy valami tanárnak mert a padbaszorítósdi már lehet nem játék...

2009. dec. 18. 17:48
 14/14 A kérdező kommentje:
17:48,gondolom te férfi vagy.Lehet,hogy igazad van.Egyre egyértelműbbek a dolgok...
2009. dec. 18. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!