Miért jó nekik, hogy rám szálltak?
15 éves lány vagyok.Az év eleje óta két fiú osztálytársam rám szállt.Nem úgy,hogy piszkálnak,a magánéletemben szeretnek vájkálni.Például megszokták kérdezni,miért nem vasalom ki a hajam,és nem is szeretek előttük elmenni,mert a s@ggemet nézik és fotozzák.Vagy az a legjobb szórakozásuk,hogy órán fotoznak.Aztán ott van még az is,hogy egész nap ilyen kérdésekkel bombáznak:"Mit csináltál tegnap délután?Hogy van a pasid?Hány éves?Lefeküdtetek már?Mutass róla képet!"(ha szülők is olvassák,előre mondom,nem feküdtem le a barátommal)
Ma,pedig az történt,hogy az egyik srác beült mellém a padba szünetben,(a fal mellett ültem)a másik a mögöttem levő padra.Én kiakartam onnan jönni,mire nem engedtek ki,és az a srác,aki mögöttem ült,lefogta a csuklóm.Én meg erre végig karmoltam az alkarján.Lehet,hogy nem kellett volna,de szerintem megérdemelte.
Kicsit zavar,hogy a magánéletemben vájkálnak,de azt nem értem,hogy ez mire jó nekik?
Még gyerek vagy.
Ez bizony zaklatás. Én szólnék a szüleimnek, és a tanároknak.
Ha gondolod, megpróbálhatod előtte, h beszélsz velük, én úgy csinálnám, h csak az egyikkel négyszemközt, amelyik normálisabb, és teljesen komolyan közölném vele, h unom, hagyja abba.
Én is ismerek ilyen suttyókat.Fel se vedd őket...Ha látják hogy le se szarod őket lassan megunják.
A segged meg had nézzék,inkább örülj neki,hogy jó a segged =)
Köszi az értelmes választ:)
Volt már olyan,hogy nem szóltam hozzájuk két hétig,de hiába.Most megpróbálom tovább.Hátha bejön.
Jaj, nekem is volt pár ilyen suttyó osztálytársam.
Egyszer kiborultam, és az osztály előtt úgy elküldtem őket a p...ba, hogy csak néztek.
Addig csinálják, amíg vevő vagy rá. Mint írtad, nevetsz rajta, ezzel adod alájuk a lovat.
És ha a saját csapdájukba vinnéd őket?
Biztos van az osztályban nagyszájú csaj elég, szövetkezz velük, és csináljátok ugyanezt. Fényképezzétek őket, vegyétek fel őket videóra, és röhögjetek rajtuk. De előttük! Hamar rájönnek, h ez nem is olyan vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!