Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jó nekik, hogy rám...

Miért jó nekik, hogy rám szálltak?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.Az év eleje óta két fiú osztálytársam rám szállt.Nem úgy,hogy piszkálnak,a magánéletemben szeretnek vájkálni.Például megszokták kérdezni,miért nem vasalom ki a hajam,és nem is szeretek előttük elmenni,mert a s@ggemet nézik és fotozzák.Vagy az a legjobb szórakozásuk,hogy órán fotoznak.Aztán ott van még az is,hogy egész nap ilyen kérdésekkel bombáznak:"Mit csináltál tegnap délután?Hogy van a pasid?Hány éves?Lefeküdtetek már?Mutass róla képet!"(ha szülők is olvassák,előre mondom,nem feküdtem le a barátommal)

Ma,pedig az történt,hogy az egyik srác beült mellém a padba szünetben,(a fal mellett ültem)a másik a mögöttem levő padra.Én kiakartam onnan jönni,mire nem engedtek ki,és az a srác,aki mögöttem ült,lefogta a csuklóm.Én meg erre végig karmoltam az alkarján.Lehet,hogy nem kellett volna,de szerintem megérdemelte.

Kicsit zavar,hogy a magánéletemben vájkálnak,de azt nem értem,hogy ez mire jó nekik?

2009. dec. 10. 16:08
1 2
 1/14 anonim válasza:
67%
Szólj a tanárodnak, akiben megbízol, mert ez még lehet rosszabb is. Azon felül, próbálj meg nem törődni velük, nézz át rajtuk, remélhetőleg megunják, hogy hiába stapálják magukat. Arra figyelj, ha durvul tovább a dolog, kérj segítséget mástól, akár a szüleidtől is!
2009. dec. 10. 16:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Kedves első!Szerintem túl komolyan vetted,nem erről van szó.Nem zaklatnak,ezt ők hülyülésnek veszik,amin én is nevetek néha.Nem zavar különösebben,csak azt nem értem,hogy nekik mi a jó ebben.
2009. dec. 10. 16:17
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem zavar akkor mi van?! Értelmetlen a kérdés. Kérdezd meg tőlük miért jó (biztos azért fotózzák a segged mert olyan jó....)
2009. dec. 10. 16:22
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

Még gyerek vagy.

Ez bizony zaklatás. Én szólnék a szüleimnek, és a tanároknak.

Ha gondolod, megpróbálhatod előtte, h beszélsz velük, én úgy csinálnám, h csak az egyikkel négyszemközt, amelyik normálisabb, és teljesen komolyan közölném vele, h unom, hagyja abba.

2009. dec. 10. 16:24
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem értelmetlen a kérdés,és Te is adtál egy jó választ,csak ezt már kérdeztem tőlük,de csak jót nevettek rajta.
2009. dec. 10. 16:26
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyik sem értelmes...Van a fő hangadó,a másik csak úgy van,röhög.És szerintem ez nem zaklatás.Mert TUDOM,milyen a VALÓDI zaklatás.És a valódit,meg ezt,össze sem lehet hasonlítani...
2009. dec. 10. 16:29
 7/14 anonim válasza:
100%

Én is ismerek ilyen suttyókat.Fel se vedd őket...Ha látják hogy le se szarod őket lassan megunják.

A segged meg had nézzék,inkább örülj neki,hogy jó a segged =)

2009. dec. 10. 16:31
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes választ:)

Volt már olyan,hogy nem szóltam hozzájuk két hétig,de hiába.Most megpróbálom tovább.Hátha bejön.

2009. dec. 10. 16:34
 9/14 anonim ***** válasza:
35%
szerintem teljesen beléd vannak esve....csak nem tudják értelmesne kimutatni... ha van fiú barátod, aki tekintélyt parancsolóan néz ki, akkor kérd meg, hogy egy darabig játsza el a pasidat és mutasd be nekik a fiúkat, mint zaklatóidat...talán megijednek tőle
2009. dec. 10. 16:55
 10/14 anonim ***** válasza:
64%

Jaj, nekem is volt pár ilyen suttyó osztálytársam.

Egyszer kiborultam, és az osztály előtt úgy elküldtem őket a p...ba, hogy csak néztek.

Addig csinálják, amíg vevő vagy rá. Mint írtad, nevetsz rajta, ezzel adod alájuk a lovat.

És ha a saját csapdájukba vinnéd őket?

Biztos van az osztályban nagyszájú csaj elég, szövetkezz velük, és csináljátok ugyanezt. Fényképezzétek őket, vegyétek fel őket videóra, és röhögjetek rajtuk. De előttük! Hamar rájönnek, h ez nem is olyan vicces...

2009. dec. 10. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!