Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jobb annak aki vidéki kisváros...

Jobb annak aki vidéki kisvárosban él?

Figyelt kérdés
máshogy látja a dolgokat és máshogy viszonyul a dolgokhoz az aki vidéki kisvárosban él egy környékbeli faluhoz képest? alapvetően jobb helyzetben van? sok falusinak a kisvárosi élet is túl "zajos" így egy kisvárosit is újdonságként érne egy nagyvárosi életmód vannak olyanok akik megyeszékhely város melletti tanyákon élnek, ők ha bemennek a "városba" minden ott van talán az ő helyzetük a legfurább egyik sem tudja átélni a többiek életmódját míg nem érezte át személyesen kinek lehet a legjobb?
2014. febr. 15. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Közérzetileg jobb. Karrier szempontjából viszont nem egy bankot robbantó helyszín.
2014. febr. 15. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Az egész nézőpont kérdése szerintem, én falusi vagyok, rosszul is lennék egy panelba bezárva, ráadásul a városi levegő sem a kedvencem, főleg BP-n veszem észre nagyon a különbséget. Valami kissebb város kertváros részében még el tudnám képzelni a dolgokat, de ennél többet nem.

Aki meg alapból városi annak a falusi élet a furcsa, neki gondolom az a szokatlan, hogy nincs sok bolt, meg hasonló helyek.

2014. febr. 16. 01:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Aki a kisvárosi élethez szokott, annak túl üres, lassú, unalmas, egyhangú lehet az élet egy faluban vagy egy tanyán. Aki viszont falun vagy tanyán él, az egy városban hiányolná a megszokott szabadságot, zavarná a zaj, az állandó nyüzsgés, estére zúg a feje a naptól. Persze, kivételek mindig akadnak, de általában ez szokott lenni.

Én éltem kisvárosban is, falun is és a fővárosban is, forgalmas helyen. Mindegyiknek megvan a maga bája és hátulütője is. Szóval egyértelmű választ nem lehet adni a kérdésedre, csak szubjektív választ. Ha teheted, próbálj olyan helyen lakni, amelyik számodra a legkedvezőbbnek tűnik. Persze, ehhez ismerni kell a különböző életmódokat, azok előnyeit és hátrányait; ha megismered ezeket, akkor fogsz tudni a saját értékrendedhez mérten jól választani a lehetőségek közül.

2014. febr. 16. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!