Jobb annak aki vidéki kisvárosban él?
Az egész nézőpont kérdése szerintem, én falusi vagyok, rosszul is lennék egy panelba bezárva, ráadásul a városi levegő sem a kedvencem, főleg BP-n veszem észre nagyon a különbséget. Valami kissebb város kertváros részében még el tudnám képzelni a dolgokat, de ennél többet nem.
Aki meg alapból városi annak a falusi élet a furcsa, neki gondolom az a szokatlan, hogy nincs sok bolt, meg hasonló helyek.
Aki a kisvárosi élethez szokott, annak túl üres, lassú, unalmas, egyhangú lehet az élet egy faluban vagy egy tanyán. Aki viszont falun vagy tanyán él, az egy városban hiányolná a megszokott szabadságot, zavarná a zaj, az állandó nyüzsgés, estére zúg a feje a naptól. Persze, kivételek mindig akadnak, de általában ez szokott lenni.
Én éltem kisvárosban is, falun is és a fővárosban is, forgalmas helyen. Mindegyiknek megvan a maga bája és hátulütője is. Szóval egyértelmű választ nem lehet adni a kérdésedre, csak szubjektív választ. Ha teheted, próbálj olyan helyen lakni, amelyik számodra a legkedvezőbbnek tűnik. Persze, ehhez ismerni kell a különböző életmódokat, azok előnyeit és hátrányait; ha megismered ezeket, akkor fogsz tudni a saját értékrendedhez mérten jól választani a lehetőségek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!