Magyarországon miért lett ilyen rossz a közbinztonság?
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 20:57
2/13 anonim válasza:
Mindenhol rásszizmust kiáltunk, meg tele van az ország jogvédőkkel...
3/13 anonim válasza:
Mert Pintér Sándor 2010-ben 2 hét alatt rendet tett...
5/13 anonim válasza:
Liberálisozóknak csak annyit említenék, hogy 4 éve ül nyakunkon a nagykeresztény, igazmagyar kormányotok. Mire mentünk velük?
6/13 anonim válasza:
Ők is kb. ugyanazt a liberális bűnözési politikát követik,ebben nincs változás,kispofám.
7/13 anonim válasza:
Azért van ez, mert 2 pártot láttok csak 24 éve.
Hajrá MOMA!
8/13 anonim válasza:
Mert nem szabad lelőni azt a bizonyos fajt, mert védett.
9/13 anonim válasza:
Mert a liberók túl sok jogot adtak a bűnelkövetőknek!
Itt nem azt értem, hogy most középkori módszerekkel bánjanak velük, de azért ha pl. a saját területem elcsípnék egy betörőt nehogy még engem vonjanak felelősségre miatta!
"Liberálisozóknak csak annyit említenék, hogy 4 éve ül nyakunkon a nagykeresztény, igazmagyar kormányotok. Mire mentünk velük?"
Az a "2 hét" nem tudom mikortól számít, de annyit legalább csináltak, hogy szigorítottak a btk-n, hogy már most az állampolgár "jobban védheti" (direkt idézőjelben) a sajátját.
A főnökeid még ennyire sem voltak képesek!
10/13 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=rEv1Rx52f4Q
Ők megmondják a frankót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!