Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudom ezt megcsinálni?...

Hogy tudom ezt megcsinálni? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Az iskolában karácsonyi húzás lesz és ki szeretnék húzni egy lányt,aki tetszik.Hogy lehet ezt befolyásolni,ha nem lehet a húzáskor oda nézni?
2009. dec. 8. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

kb. sehogy

megtudod, ki húzta a lányt, és cseréltek

2009. dec. 8. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
ROFL
2009. dec. 8. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
cserélj! nálunk mindenki ezt csinálja:D
2009. dec. 8. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk már rákövetkező szünet végére mindenki tudta, hogy kit ki húzott. Cseréld el akit húztál a csajra. Ha lány mondd neki, hogy nagyon szeretnél neki ajándékot venni legyen szíves cseréljen veled. Biztos nem mer nemet mondani meg nem is igen ragaszkodik a másik lányhoz... de ne felejtsd el mondani neki, hogy milyen kedves tőle mert velem már volt így és kicsit rossz érzés volt, kicsit irigy voltam érted :D :) hogy érte mit megtesznek nekem meg csak az jutott, hogy kicseréltük a lapot amiből nekem semmi hasznom nem volt. Ha meg pasi húzta akkor biztos haver megérti, hogy neked bejön a csaj. Akkor van gáz ha neki is bejön és nem cserél. de akkor meg legyél tökös és vegyél a lánynak ajándékot külön. Milyen klassz már ha odamész hozzá és mondod, hogy tudod hogy nem őt húztad de akkor is vettél neki mert szerettél volna neki örömet szerezni. Ez tuti, már csak azért se éghetsz be vele mert eredeti ötletnek fogja találni és ezt értékeli majd.
2009. dec. 9. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!