Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy csillogós legyen a füzetem? Ragasztózam be a füzetemet ( PL. : - ( Egy olló alakban, ha olló formát szeretnék ) a füzetemre ) és szórjak rá csillámport, és ha megszárad akkor az csillogni fog. Igaz?
Figyelt kérdés
Amúgy ez szép lenne, jó ötlet?? :O :)
Pl., ilyen lenne a képeken látszik egy kicsi, hogy: ez a füzet is csollogna.. :dd
2010. szept. 7. 19:49
1/5 anonim válasza:
Na bazeg te is csak azért jársz be suliba, hogy ne otthon kelljen megenned a tízórait
3/5 anonim válasza:
OFF:A kérdéssel nem is lenne baj,végül is mindenkinek szíve joga eldönteni mivel üti el az időt a suliban,de a kategória...:O
Ezt azért nem nevezném művészetnek!
ON:Próbáld ki csillogó körömlakkal és ha az nem elég csillogó akkor fokozd csillámporral.Lekened,megszórod majd a fölösleget lesepred,ha megszáradt.Ezzel jobban megáll mint valami papírragasztóval.
Remélem segítettem,amitől leszóltam a kategóriát:D
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!