Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tudnám azt megcsinálni,...

Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy csillogós legyen a füzetem? Ragasztózam be a füzetemet ( PL. : - ( Egy olló alakban, ha olló formát szeretnék ) a füzetemre ) és szórjak rá csillámport, és ha megszárad akkor az csillogni fog. Igaz?

Figyelt kérdés

Amúgy ez szép lenne, jó ötlet?? :O :)

Pl., ilyen lenne a képeken látszik egy kicsi, hogy: ez a füzet is csollogna.. :dd

[link]

[link]

2010. szept. 7. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Na bazeg te is csak azért jársz be suliba, hogy ne otthon kelljen megenned a tízórait
2010. szept. 7. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Első: LOL
2010. szept. 7. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

OFF:A kérdéssel nem is lenne baj,végül is mindenkinek szíve joga eldönteni mivel üti el az időt a suliban,de a kategória...:O

Ezt azért nem nevezném művészetnek!

ON:Próbáld ki csillogó körömlakkal és ha az nem elég csillogó akkor fokozd csillámporral.Lekened,megszórod majd a fölösleget lesepred,ha megszáradt.Ezzel jobban megáll mint valami papírragasztóval.

Remélem segítettem,amitől leszóltam a kategóriát:D

2010. szept. 7. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
csillám spray?
2010. szept. 8. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Keress egy kreatív hobby/művészellátó üzletet és kérdezz rá.

[link]

ezzel ilyesmit lehet csinálni:

[link]

vagy scrapbookos oldalakon nézz szét, ott vannak ilyen csicsás (bocs :) ) dolgok, amiket papírral lehet művelni.

2010. szept. 9. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!