Mit mondjak az állásinterjún?
Az előző munkahelyemen 2 hónapot töltöttem. Ennek oka, hogy közvetítőcégen keresztül kerültem oda, ezért fele annyi pénzt kaptam ugyanazért a munkáért mint a többiek. Valamint a legtöbb munkatársam lenézett azért, mert csak egy bérmunkás voltam.
Hamarosan megyek egy állásinterjúra, ahol biztosan rá fognak kérdezni arra, miért csak ilyen rövid időt töltöttem ott. Az igazat nem mondhatom, viszont hazudni sem szeretnék.
Ti mit tanácsolnátok?
Semmikepp se mondj negativ dolgot az elozo cegedrol, mert az rossz szinben tuntetne fel teged. Mondd azt, hogy lattad az o allashirdetesuket, es felkeltette a figyelmed, mert sokkal jobban passzolna az elkepzeleseidhez, es ennel a cegnel hosszabbtavon is el tudod kepzelni a jovodet.
Tehat valami ehhez hasonloval probalkozz. Semmikepp se emlitsd a berezest, csak ha ok rakerdeznek, de akkor se mondd el, hogy az elozo munkahelyeden mennyi, es hogy emiatt akarsz valtani. Sok sikert hozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!