Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik színdarabot ajánljátok?

Melyik színdarabot ajánljátok?

Figyelt kérdés
Budapesten élek, és szinte soha nem járok színházba, de most hirtelen kedvet kaptam hozzá, és valami nagyon jó, ütős darabra szeretnék beülni akkor már. Mindenképpen valami zenésre gondooltam , és esetleg az is előny ha egy tragédia az a darab.
2009. dec. 7. 20:39
 1/4 anonim válasza:

Hát Én imádom a Vígszínházat! Ott nagyon jó a Figaró házassága, a Sylvia, az Egy csók és más semmi.

Vagy nemrég láttam a Szépség és a szörnyeteget, és az Operaház fantomját! Ezek annyira jók voltak, hogy harmadszor néztem meg őket!

Ha kicsit elvontabbat szeretnél, ott van az ötödik Sally (Thália színház)

Egy olyan nőről szól, akinek 5 fele szakad a személyisége (beleértve a sajátját is) és nagyon jó színdarab. Mindegyik karakter teljesen más! De itt ne számíts éneklésre! :)

Hát, olyan most nem jut eszembe, aminek tragédia volt a vége... :S

De ezek tényleg jók! Szerintem olvass utánuk, és amelyik tetszik, azt nézd meg!

2009. dec. 10. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem nincs sok összehasonlítási alapom, de az Operett Színházban voltam (10 év várakozás után), a Szentivánéji Álmot láttam, és még 2 héttel ezután is a dalokat énekeltem. Tesómnak és páromnak nem tetszett enyire. Nekem NAGYON!
2009. dec. 10. 22:43
 3/4 anonim válasza:

A Szentivánéji álom nagyon jó!! Nézd meg mindenképpen.

Emellett még ajánlanám a Vígben a Padlást is.

2009. dec. 10. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Operett színházban:

- Rómeó és Júlia

- Mozart

- Szép nyári nap

- Rebecca

- Csárdáskirálynő

- A bajadér

- Elisabeth

- Abigél

- Jövőre veled itt

13/L

2010. márc. 7. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!