Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik könyvet ajánljátok...

Melyik könyvet ajánljátok jobban, A testbeszéd enciklopédiáját (Alan Pease-Barbara Pease) vagy a Beszédes testeket ( Egy FBI ügynök. )?

Figyelt kérdés

Szeretném megtanulni manipulálni az embereket, de észrevétlenül. Kiszúrni ha valaki hazudik, és persze elrejtenii a saját hazugságaimat. Jöhetnek egyéb javaslatok is, ezekről a dolgokról szóló könyvekről.

17/F

2011. júl. 13. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Az FBI-os jobban részletezi(példákon is bemutatja), ha jól emlékszem.

Konkrétan az enciklopédiát nem olvastam csak a sima testbeszédet Peasetől, tehát nem tudom, hogy mennyiben tér el a 2 két Pease kiadvány.

2011. júl. 13. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Ehhez azért több kell, mint pár könyv. Rátermettség és jó ösztön. A könyvekkel csak minimális szinten lehetsz jobb, ráadásul a hangsúly a lélekjelenléten lesz, hogy az adott szituációkban lesz e erőd egyáltalán a metakommunikációra figyelni

szintén 17F (aki jó ebben csak nincs szituáció amiben hasznosíthatná)

2011. júl. 13. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért nem olvasod el mindkettőt? Csak nem terhel le nagyon. Amúgy sima testbeszédes könyvet olvastam, de az FBI-os amit írtál tetszik, azt most én is megkeresem.
2011. júl. 14. 00:00
 4/4 anonim válasza:

Gondolhatod, ha profi akarsz lenni, nem elég hozzá egy könyv. Rengeteget kell gyakorolni, s természetesen mindkettő könyvet olvasd el, többször, dolgozd fel, jelöld ki a fontos részeket. Azonkívül: Paul Ekman beszédes hazugságok c. könyvét is olvasd el. S ha tudsz angolul, Paul Ekman -nak még vagy 10 könyve megjelent e témában. Plusz, Ekman kifejlesztett pár programot (METT, METT2, SETT, SETT2), amivel begyakorolhatod az arckifejezések felismerését. Egy rendszert is kifejlesztett, melynek FACS a neve. De többet olvashatsz erről a wikin. Ezek sokat fognak segíteni.

pár link: [link]

[link]

[link]

[link]

És ugye torrenten minden programját, s könyvét le tudod tölteni. :)

2011. júl. 30. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!