Ajánljatok vizsgamunkának valamilyen kultúrák közötti konfliktust? (csak így engedte kiírni)
Én leszek az utolsó aki prezentál, mert a vezetéknevem V vel kezdődik. A csoporttársaim már az összes lehetséges témát, amit kitaláltam elhappolták előlem. Azonban valami nagyon jót kellene kitalálnom, mert ha a prezentációm értéke nem éri el a maximális 20 pontból a 15-öt nem mehetek vizsgára. :( Valakinek nincs valami jó ötlete kultúrák közötti konfliktusok elemzésére?
Eddig olyan témák voltak mint pl.: fehérek vs feketék amerikában, a muszlimok vs katolikusok, afgánok bevándorlók amerikában, erdélyi magyarok vs románok. ilyesmi. Semmi ötletem nincsen :( Valaki segítsen. Nagyon szépen köszönöm.
fradi-újpest
pestiek-budaiak
milliomosok-csórók
rokkerek-diszkósok
igaz, ezek szubkultúrák inkább, de ha jól kidolgozod akkor ütős lesz.
Értelmes emberek vs. gyagyások a gyakorikérdéseken.
Bár filmet nem lehetne belőle forgatni, az 5. percben elmenekül innen, akinek vagy egy kis józan esze...
Most mit néztek? Ha állatkertbe mentek, ott se' mindegy, hogy a rács melyik oldalán vagytok! :)
utolsó. lehet az lesz :)
köszönöm mkinek a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!