Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell ennyi halálról...

Miért kell ennyi halálról szóló cikket kitenni a facebook-ra?

Figyelt kérdés

Tudom,ez nem a fb,de komolyan nem értem mi értelme azoknak a cikkeknek,videóknak,amik arról szólnak,hogy 10 napig élt a baba,vagy a 19.héten született és apuka lefotózta...

Tudom,hogy nincs erre szabályozás,de aki kiteszi vajon nem gondolja végig,hogy ez másnak túlságosan megrázó?

2014. febr. 7. 22:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Így már nekem is érthetőbb miért készülnek ilyen videók,képek.De azt még mindig nem tudom hova tenni,hogyha ezt mások "lájkolják",sőt kiteszik a fb-falukra!De mindegy is,túl lépek rajta:)

Viszont azt nem értem hogy lehetnek olyan szívtelen,gonosz,érzéketlen emberek,akik azt mondják,hogy jobb ha meghal egy baba!!Nem tudom hogy tudtál ezeken túl lenni,hogy tudtad feldolgozni a történteket,de minden elismerésem a tied!!!!Komolyan,őszintén mondom!!Elképzelhetetlen lehetett a fájdalmad,és még beléd is tapostak ilyen mondatokkal....ez nem normális!

Azt megkérdezhetem,hogy mi volt a baja a babádnak?Azóta született még gyermeked?ne haragudj ha indiszkrét vagyok!

2014. febr. 10. 14:14
 12/12 anonim válasza:
Privátban válaszoltam. 4-es voltam.
2014. febr. 10. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!