Miért kell ennyi halálról szóló cikket kitenni a facebook-ra?
Tudom,ez nem a fb,de komolyan nem értem mi értelme azoknak a cikkeknek,videóknak,amik arról szólnak,hogy 10 napig élt a baba,vagy a 19.héten született és apuka lefotózta...
Tudom,hogy nincs erre szabályozás,de aki kiteszi vajon nem gondolja végig,hogy ez másnak túlságosan megrázó?
Így már nekem is érthetőbb miért készülnek ilyen videók,képek.De azt még mindig nem tudom hova tenni,hogyha ezt mások "lájkolják",sőt kiteszik a fb-falukra!De mindegy is,túl lépek rajta:)
Viszont azt nem értem hogy lehetnek olyan szívtelen,gonosz,érzéketlen emberek,akik azt mondják,hogy jobb ha meghal egy baba!!Nem tudom hogy tudtál ezeken túl lenni,hogy tudtad feldolgozni a történteket,de minden elismerésem a tied!!!!Komolyan,őszintén mondom!!Elképzelhetetlen lehetett a fájdalmad,és még beléd is tapostak ilyen mondatokkal....ez nem normális!
Azt megkérdezhetem,hogy mi volt a baja a babádnak?Azóta született még gyermeked?ne haragudj ha indiszkrét vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!