Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg ezt a szot?

Hogy oldjam meg ezt a szot?

Figyelt kérdés
a szobam falara szeretnek egy szot irni, elmulik. valojaban semmi elkepzelesem sincsen a kivitelezest illetoen. tudnatok nekem segiteni? esetleg valami keppel illusztalni? annyi biztos, hogy nem tulzottan vidamra szeretnem. aranylag ugyes kezem van. elore is koszonom!

2014. febr. 2. 22:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Filmekben van ilyen tekeredős vastagszárú tüskés növény - vagy nemtom, van-e ,de mintha lett volna ilyen valahol - ilyen sötétzöld, na, szóval ilyen tekervényes, tüskés pl, de csak a körvonalak besatírozva, kicsit olyan, mintha pl árnyék lenne? Az milyen?:) Szerintem jó lenne:) Meg kicsit ilyen tetkónak-való szerűség:D Vagy, másik ötlet, ilyen nagy szép élénk sötétkék ilyen grafity-s stílusban, és ilyen térhatású "hullámzós" betűk, és akkor a körvonala meg ahol kijön a térhatás, a betűknek mondjuk hátulja, na ott az is feketével; szerintem jól nézne ki. Vagy pedig valami sötétlila.
2014. febr. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!