Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni él még?
Figyelt kérdés
Radnóti Miklós feleségéről lenne s, utána néztem mindenhol, de nem találtam semmit arról, hogy még él-e. Azt tudom, hogy a 101 éves kort megélte. Tudja valaki, hogy már meghalt-e?2014. jan. 31. 16:52
2/11 anonim válasza:
Persze nem mérvadó, de gondolhatod, hogy az összes média tele lesz a halálával. Ha más nem Radnóti miatt.
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, hogy él, köszönöm mindenkinek!:)
2014. jan. 31. 17:02
5/11 anonim válasza:
Él, és remélem, még sokáig fog is! Nagyszüleim szomszédja egyébként! :)
6/11 anonim válasza:
Beütöd a nevét a google-ba és a második, amit kidob válaszként az alábbi wiki-cikkely:
Ha halott volna, a második dátum is ott volna.
És igen, hála istennek él. Szeptember 08-án volt 101 éves.
7/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem Wikipédián is, csak azért kérdeztem meg, hogy hátha nem frissítették.
2014. febr. 1. 14:16
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Amikor reggel megláttam a hírt, elsírtam magamat. :'( El is felejtkeztem erről a kérdésről. :( Most végre újra a szerelmével lehet talán... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!