Mi okozhatja, hogy az átlagosnál férfiasabbnak látom a mozgássérült fúkat / férfiakat?
Figyelt kérdés
Főleg a kerekesszékeseket
(nem vmi szexuális aberrációról van szó)
2009. dec. 4. 22:39
1/12 anonim válasza:
Egyszerű a válasz. Mert a felsőtestüket látod, és mivel a felső testüket (mellizom, kar, karizom) használják mindenre, így az általában nekik izmosabb. Viszont deréktól lefelé valószínűleg nagyon vékonyak, mivel leépültek a nem használt izmok (sajnos). Főleg a régóta kerekesszékben élőké.
3/12 anonim válasza:
nem vagyok szakértő de valami kisebbségi komplexusod lehet. lehet nem bízol magadban (tudat alatt).
5/12 anonim válasza:
deeee bízony van vmi ilyen szexuális abberáció, és sztem nálad ez a helyzet!! ehh..ez elég bizarr, tudod, sőt beteg !!
6/12 anonim válasza:
sztem is a felső test izmosodása miatt van. volt egy osztálytársam akinek láb műtéte volt és mankóval szerencsétlenkedett évekig
7/12 A kérdező kommentje:
fuhh sajna nem sikerült rájönnöm :(
1- Azok is vonzanak,akik elektromos k.székben vannak,és nem izmos a felsőtestük,meg egyébként se vagyok oda az izmos fiúkért
2-tudom,hogy van ilyen szexuális aberráció,éppen azért írtam,hogy nálam nem ez a helyzet
3-nem nézem a Dr House-t,nem tudom,miről van szó :D
4-van kisebbségi komplexusom,de ennek mi köze lehet a dologhoz?
2009. dec. 5. 09:11
8/12 anonim válasza:
3-nem nézem a Dr House-t,nem tudom,miről van szó :D
egy kórház sorozat tv2 9:25
egy mankóval járó öreg doktor
9/12 A kérdező kommentje:
áhááá,köszi :D
2009. dec. 5. 12:17
10/12 anonim válasza:
Olyasmi lehet, mint a háborús hősök csodálata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!