Hogyan béküljek ki a barátommal?
Szerintem kijár neked is egy kinevetés ezért cserébe, amikor bocsánatot akarsz kérni, bár lehet, hogy ez azért jut eszembe, mert nekem is elegem van a lepattintásokból, kikosarazásokból. Ha megbocsát neked, akkor jófej, bár kijár annyi, hogy legalább megpróbáltok összejönni. Egy-két hét próbaidő se neked, se neki nem árthat, aztán majd elválik, hogy képesek vagytok-e ezt az állapotot hosszútávon folytatni. Érdemes vele mihamarabb beszélni, mielőtt túlteszi magát rajtad, mert abból kegyetlen dolgok sülhetnek ki :D
(én speciel ezt gondoltam ki, amikor elfoglaltságra, meg problémákra hivatkozva koptatott le a csaj: Ha legközelebb bármelyik nő előpakolja nekem a szennyesét és elkezd beteljesíthetetlen szerelemről, saját alkalmatlanságáról beszélni, akkor azt felelem, hogy: Problémád van? Leszarom. De azért dugni összejövünk néha?)
Köszi a választ!
Bocsánatot kértem tőle.De elmondta,hogy őt mással is megbántottam nem csak ezzel,hogy kiröhögtem.Össze jönni nem tudom,hogy össze jövünk-e,ezek után meg pláne nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!