Ezzel a " barátommal" béküljek vagy ne? Barátság témakörben.
A barátnőmet felhivtam az ünnepség kezdetén ami a volt fönököm születésnapjára volt rendezve, hogy az én üdvözletem is adja át. Persze nem vette fel a telefont!
Én dolgoztam ,sem késöbb, sem hamarabb nem tudtam hivni.
Most a buli végén hivott fel, mikor már gondolom, mindenki hazament. Mondom neki, most nem tudok beszélni, mert dolgozom , erre azt merte kérdezni,
hogy mi a baj?
Mondom semmi baj nincs. csak azt akartam kérni tőle, hogy az én üdvözletemet is adja át. Erre nem válaszolt semmit! Válaszra sem méltatta! Szerintetek nekem van igazam ebben?
( a fönököm számát természetesen nem tudom )
hány éves vagy???
legközelebb átadod az üdvözleted a fönöködnek mikor taláékozol vele..ennyi.
Pofám leszakad, "biztos direkt nem vette fel". Szerintem fuss két kört, és vezesd le az idegbajodat! Fuh bazzeg, hogy ilyen nők léteznek, ez hihetetlen... Unalmas az életed, már nem tudsz mit kitalálni hogy lehessen nyafogni egy kicsit? Pi.csa...
21/L
én meg tudom érteni, hogy haragszol. Hasonló helyzetben, (imádtam a volt főnökömet) én is mérges lennék, és azt gondolnám direkt csinálta (valahogy mindig volt egy kis rivalizálás, hogy kit bír jobban a főnök)
ha azt mondaná nem hallotta nem hinnék neki,mert mindig a zsebében van a teló és rezgőn. De ezért a barátságot nem szakítanám meg.
Akik meg hőzöngenek, azok pont úgy akadtak már ki olyan dolgon a barátra ami másnak apróság, neki viszont igenis nagy dolog.
Vegyél vissza. Mi az, hogy te itt sértegetsz engem? Ez nem a te kérdésed, ha irogathatnékod van, keress egy témát, bár neked tuti nincs semmi mondanivalód! Kis hülye. Menj a lazitószereidhez.
Egyébként csak az nem érti, aki nem dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!