Úgy érzem, hogy iszonyat hülyék, elvakultak, önzőek az emberek. Van aki úgy gondolja megéri foglalkozni törődni velük?
Én azt mondom, hogy ha nem mindig a gyűlölködés meg önzés meg nemtörődömség menne akkor élhetőbb lenne az ország, de úgy érzem lassan, hogy ezen kár agyalnom és akkor leszek idővel a legboldogabb ha szarok mindenkire én is, ahogy ők is teszik.
Tényleg ez lenne az igazi Magyar mentalitás?
Elég sűrűn utálom az embereket, sokat tapasztalok, de tegnap volt egy nő, aki elkapott a buszon, mikor majdnem elestem. Jól esett, rég volt, hogy valaki nem belém taposott, hanem segített.
Ritka manapság a jó, de nem add fel, van még remény.
Semmiképp ne változz meg de légy éberebb és ne hagyd magad kihasználni.
Ez itt a föld.Emberek vagyunk.Szabad döntése van mindenkinek h hogy viselkedik.
Én próbálom az ilyen embereket kiiktatni az életemből és fokozatosan sikerül is.
Bár azt még meg kell tanulnom h ha beülök a kocsiba ne akarjak 5 percen belül megütni valakit mert annyira hihetetlenül bunkók ,tapintatlanok az emberek a közlekedésben h az vérlázító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!