Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért pont így lesz öngyilkos...

Miért pont így lesz öngyilkos valaki? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval volt most ez a metró elé ugrós is. Szerintetek mit gondolnak ezek ilyenkor? Az egyik a családjuk stb. de ha már ez nem érdekli, ő akkor is, akkor csak azt nem értem, hogy mi a fenéért kell egy rakás vadidegennek élete végéig emlékezetes szörnyű élményt okoznia és leállítania a forgalmat, azzal, ha mondjuk beugrik a vonat/metró elé? Mi a fenéért nem oldja meg otthon csendes magányában, hogy ne kelljen másoknak végignézni, meg valakinek elütni. Annak is rohadt jó aki látta, hát még az a szerencsétlen aki nem tudod mit csinálni és elcsapta..
2009. dec. 3. 23:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Mellesleg a mai tachnikávala metrósín fölé is építhetnének infrasorompót ami ha megszakad a fény folytonossága azonnal lekapcsolja az áramot a sinekben...

Nameg a vezető is odafigyelhetne ha valakin látja hogy készül valamire, vagy túl közel áll...

De a legjobb megoldás még mindíg a rácsozás lenne..

2009. dec. 4. 00:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a metró alá ugrani "kényelmes" és passzív dolog.Semmit nem kell tenned hozzá,nem kell gyógyszert bevenned,nem kell felvágni az ereidet,sokkal gyorsabb is,mintha csak az ablakon ugranál is,és nem is olyan félelmetes.Gyors és egyszerű.Ezért választják ezt sokan.Őszintén szólva,ha meg akarnám magam ölni,rohadtul nem érdekelne,hogy egy fél napra leáll miattam a metró,meg amúgy is indítanak pótló buszokat.
2009. dec. 4. 00:33
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem mindenképp félelmetes. hogy ott rámjön a metró. :O Mindig a falnál szoktam állni, nehogy lelökjenek..
2009. dec. 4. 01:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
pont hogy a balesetes öngyilkosságok nem biztosak. sokszor csak megnyomorodnak benne. a gyógyszer és az érfelvágás a biztos, de persze ha az illető jól előkészíti a terepet, nehogy megtalálják. én így tennék, ha öngyilkos akarnék lenni.
2009. dec. 4. 02:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Jaja én is erre gondoltam, mint a másik kommentemben említett pasas, az összes végtagja közül egy karja maradt, de él. Frankó lehet. Egy nem baleset után, ha mégis megmentenek legalább aránylag egyben van, egy kis gyomormosás, sebkezelés után.
2009. dec. 4. 02:46
 16/19 anonim ***** válasza:
"Nameg a vezető is odafigyelhetne ha valakin látja hogy készül valamire, vagy túl közel áll... " A legtöbb állomás tele van oszlopokkal a vezető semmit se lát, csak amikor már közvetlenül odaér.
2009. dec. 4. 07:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát igen,meg nem is úgy csinálják,hogy a metró érkezése előtti 3 percbe szép kényelmesen elhelyezkednek :D Egyébként szerintem a metrós halál 100%-os oO
2009. dec. 4. 09:01
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem az, ha rákeresel volt aki nem halt meg, csak sérült. Határ úton ugrott be egy 25 éves srác, de nem ütötte el, mert még idejében meg tudott állni. Annyi, hogy a tűzoltók szedték ki onnan de nem halt meg, mondjuk lehet izgalmában túl gyors volt.
2009. dec. 4. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Az iskolatársam az éven lenne 8.os 2009 Június 7.-én éjjel 3 körül, kiment a vonat elé. Hol azt mondták öngyilkos, hol azt hogy annyira megijedt hogy nem tudott elfutni. Azt is állították hogy a bugyija levolt tépve. Nemt duja senki hogy mi történt, a legnagyobb valószínűség az öngyilkosság. Kiss Barbarának hívták, megkeresheted myvip-en, Törökszentmiklóson lakott. Semmi problémája nem volt, sokat mosolygott, rendbe volt a családi, baráti kör. Ez egyszerűen csak megtörténik, elvesztik a fejüket vagy valami. Szerintem azért választják a vonatot, mert az 200-al megy, és biztosan úgy vág a földhöz, szaggat szét, hogy egy pillanat alatt megvan, és biztos hogy meghal. Ha nem ezért, akkor nem tudom.
2010. ápr. 30. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!